(Online) events
met een
wow-factor!

SowiesoHelder maakt het mogelijk. Een event is een uitstekend middel om maximale betrokkenheid te genereren bij je doelgroep. Maar kies je voor een live event, 100% virtueel of misschien wel een hybride vorm? Wij adviseren je graag op basis van onze uitgebreide expertise. Samen met een team van technische specialisten creëren wij events waar deelnemers nog lang over napraten.

Maatwerk

Van concept tot produceren en regisseren; SowiesoHelder heeft voor elk live, hybride of 100% virtueel event alles in huis. Een effectieve aanpak, korte lijnen, snelle communicatie en kwalitatief resultaat. Dat is waar wij voor gaan en staan. Daarnaast werken we onafhankelijk samen met diverse leveranciers. Zo zijn we flexibel en leveren we op maat. Elke vorm vraagt om een uniek concept waarbij jouw sales-en marketingdoelstellingen altijd ons vertrekpunt zijn.

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

Bij een online event (100% virtueel of hybride) maken we gebruik van een tool met onbegrensde mogelijkheden waarop intelligente creativiteit en high-end technologie samenkomen: een compleet 3D merk virtueel event platform.

Features: o.a. (inter)nationale live-verbindingen, breakout-sessies, video calls, video on demand, chat, delen van content en realtime interactie tussen sprekers en bezoekers. Duurzaam, inspirerend en verbindend.

Online events greenscreen with camera man
Online events presenter

LIVE INTERACTIE

Aan het virtueel event platform koppelen we een virtual live event studio met een fysiek podium. Voor een online event worden keynote sprekers en publiek naar de studio gestreamd waar zij voor de host/ spreker op het podium beschikbaar zijn voor real time interactie. De presentatie is voor de online kijker een pure reality-ervaring dankzij het echte podium, de dynamische led-vloer en -achterwand en de toepassing van een unieke virtuele augmented reality-laag. Bij een hybride vorm zorgen we voor een optimale user experience voor zowel het aanwezige live publiek als de online bezoekers.

DE VOORDELEN

Een online evenement verbindt mensen van over heel de wereld. Internationale klanten, collega’s die thuiswerken en zakenrelaties in een ander continent. Een online evenement is grensoverschrijdend, waardoor je een breed publiek bereikt. Deelnemers hoeven niet naar een centrale locatie af te reizen, wat ook duurzaam is. Daarnaast bespaart een online event kosten, zoals catering en locatiehuur. Dit maakt het een kostenefficiënte, maar zeer impactvolle oplossing! Ben je nieuwsgierig? En wil je meer weten over wat SowiesoHelder voor jou kan betekenen op het gebied van (online) events? Neem vrijblijvend contact op met Joost via 06-51 16 16 22 of stuur een mailtje.

 

Virtueel event

Make it memorable. Al jaren ons credo als het gaat om events. Een branded virtuele wereld? Collega’s wereldwijd betrekken? Klanten inspireren en meenemen in jouw verhaal? Wij maken het waar.

Lees meer over virtual events

Online talkshow

Tafelgasten, veel dynamiek, tv-show kwaliteit, maar dan met veel interactie! Een online talkshow maakt het mogelijk. Laat kijkers direct stemmen op een poll, of antwoord geven op vragen en maak hen onderdeel van de beleving.

Lees meer over online talkshows

Webinar

Til jouw online presentaties naar een hoger niveau. Een webinar vertelt een verhaal, bouwt aan relaties en zorgt voor kwalitatieve leads. Door onze techniek heb je eindeloze mogelijkheden voor een impactvolle presentatie!

Lees meer over onze webinars

Online conferentie

Zoom, Microsoft teams, Google Hangout, Skype: je bent vast niet onbekend met deze online conference tools. Maar er is nog veel meer mogelijk met deze programma’s! Met onze technische kennis maken wij van een eenvoudige vergadering een krachtige conferentie!

Lees meer over online conferenties

Beleving

Hoe zorg je dat een online event een beleving is? Dat is onze specialiteit! Wij weten de juiste chemie te vinden tussen content, creatie en techniek. Zo wordt ook een online event een onvergetelijke ervaring.

Lees meer over beleving

Onze aanpak

Geen enkel online event is hetzelfde! Daarom reizen wij met onze klanten door drie fases heen: concept, techniek en content. Op deze manier leveren wij een dienst op maat. En doordat wij alles in huis hebben, werken we snel en effectief!

Lees meer over onze aanpak

Ontdek meer in onze brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je interesse, plan een afspraak met Joost via onderstaande module of stuur een mailtje.

Meer Werk

Powerpeers campaign

Powerpeers

Powervolle activatiecampagne

strategie & concept

ING

'Mooie Move' campagne

strategie & concept

ING

Gerichte activatiecampagne

strategie & concept

eurofins

Clinical Diagnostics platform

digital & inbound

Vitablend table food

Vitablend

Een opfrisser in strategie & vorm

digital & inbound

Herenbos

Responsive vacature platform

digital & inbound

Meerlanden - De dag van de moestuin

Meerlanden

De dag van de moestuin

film & content

ING

Inspirerende documentaire

film & content

man doet bloeddruk meter om

OMRON Healthcare Europe B.V.

Retail content campagne

film & content

Nuon/Feenstra

Duinrell familiedag

events & exhibition

AkzoNobel

General Marketing Meeting

events & exhibition

Landal GreenParks

Januari bijeenkomst Club Up

events & exhibition

The May 50k

Stichting MS Research
Activatiecampagne

art & copy

nuon

Vattenfall krant

art & copy

Yakult Europe

3D verpakkingen

art & copy