Online events
met een
wow-factor!

Online events met een wow-factor! SowiesoHelder maakt het mogelijk. Til online meetings naar een hoger niveau, presenteer een impactvol webinar of lanceer een product tijdens virtueel event. Door onze jarenlange ervaring in evenementen en een team van technische specialisten creëren wij online events waar deelnemers nog lang over napraten.

Wat is een online event?

Een online event is een belevenis op afstand. Door de snelle ontwikkeling van techniek is er tegenwoordig veel mogelijk. Door het gebruik van Augmented Reality, een interactieve digitale ervaring, integreer je alle kenmerken van een live event. Zo raak, inspireer en motiveer je het publiek, waardoor je jouw boodschap met impact vertelt.

De voordelen van
online events

Een online evenement verbindt mensen van over heel de wereld. Internationale klanten, collega’s die thuiswerken en zakenrelaties in een ander continent. Een online evenement is grensoverschrijdend, waardoor je een breed publiek bereikt. Deelnemers hoeven niet naar een centrale locatie af te reizen, wat ook duurzaam is. Daarnaast bespaart een online event kosten, zoals catering en locatiehuur. Dit maakt het een kostenefficiënte, maar zeer impactvolle oplossing!

Online events greenscreen with camera man
Online events presenter

Hoe organiseer je
een succesvol online event?

Wat je vertelt, moet de deelnemers raken. Ondanks de tussenkomst van een scherm. Door de setting is de uitdaging om het publiek te blijven raken groter en daarom is krachtige content essentieel tijdens een online event. De chemie tussen content en creatie moet perfect in balans zijn om een wow-factor te realiseren. Tijdens een online event neem je de deelnemers mee op reis. Je vertelt jouw verhaal!

De inzet van hoogwaardige techniek en software is een must om de juiste sfeer te creëren tijdens een online evenement. Denk hierbij aan camerawerk, augmented reality en chatfuncties. Dit maakt een online event een beleving. Daarom werkt SowiesoHelder met de beste techniek en hebben wij een huis vol specialisten. Samen zetten we een doelgericht plan op, om de beste resultaten te realiseren.

We vertellen je graag meer over wat er allemaal bij een online event komt kijken! Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Virtueel event

Make it memorable. Al jaren ons credo als het gaat om events. Een branded virtuele wereld? Collega’s wereldwijd betrekken? Klanten inspireren en meenemen in jouw verhaal? Wij maken het waar.

Lees meer over virtual events

Online talkshow

Tafelgasten, veel dynamiek, tv-show kwaliteit, maar dan met veel interactie! Een online talkshow maakt het mogelijk. Laat kijkers direct stemmen op een poll, of antwoord geven op vragen en maak hen onderdeel van de beleving.

Lees meer over online talkshows

Webinar

Til jouw online presentaties naar een hoger niveau. Een webinar vertelt een verhaal, bouwt aan relaties en zorgt voor kwalitatieve leads. Door onze techniek heb je eindeloze mogelijkheden voor een impactvolle presentatie!

Lees meer over onze webinars

Online conferentie

Zoom, Microsoft teams, Google Hangout, Skype: je bent vast niet onbekend met deze online conference tools. Maar er is nog veel meer mogelijk met deze programma’s! Met onze technische kennis maken wij van een eenvoudige vergadering een krachtige conferentie!

Lees meer over online conferenties

Beleving

Hoe zorg je dat een online event een beleving is? Dat is onze specialiteit! Wij weten de juiste chemie te vinden tussen content, creatie en techniek. Zo wordt ook een online event een onvergetelijke ervaring.

Lees meer over beleving

Onze aanpak

Geen enkel online event is hetzelfde! Daarom reizen wij met onze klanten door drie fases heen: concept, techniek en content. Op deze manier leveren wij een dienst op maat. En doordat wij alles in huis hebben, werken we snel en effectief!

Lees meer over onze aanpak

Heb je interesse, plan een afspraak met Joost via onderstaande module of stuur een mailtje.

Meer Werk

De Zorgcirkel

Branding

strategie & concept

Van der pekstraat

Straat campagne

strategie & concept

DeRegt Cables

Marcom strategie

strategie & concept

Vattenfall

Scrollytelling

digital & inbound

zwemmer vlinderslag

SRO

WordPress multisite

digital & inbound

Algemeen

Escape room

digital & inbound

yakult-featured

Yakult

85 jaar TV-commercial

film & content

Meerlanden - De dag van de moestuin

Meerlanden

De dag van de moestuin

film & content

Danone

Quality & Food Standards animatie

film & content

CAD & Company

Van een offline naar online event

events & exhibition

Nuon/Feenstra

Duinrell familiedag

events & exhibition

KLM duurzaam grafisch

KLM / SCHIPHOL

Seminar duurzaamheid

events & exhibition

tomtom

‘The art of Navigation’ campagne

art & copy

De Zorgcirkel

Personeelsmagazine

art & copy

Yakult Europe

3D verpakkingen

art & copy