Online talkshow:
vertel het
met impact!

Hulp nodig bij het organiseren van een dynamisch online evenement, met meer dan één spreker? SowiesoHelder creëert professionele online talkshows. Door onze technische expertise toveren wij jouw webinar om tot een professioneel live event op het niveau van een televisieshow. Volledig in lijn met jouw merk. Door dit dynamische event laat je een onvergetelijke indruk achter.

Wat is een online talkshow?

Een online talkshow is een interactief live event waarbij meerdere tafelgasten in een professionele studio met elkaar in gesprek gaan. Deelnemers aan het event loggen vanaf hun eigen locatie in, waardoor het voor deelnemers wereldwijd mogelijk is om het evenement bij te wonen. Door onze uitgebreide technische mogelijkheden wordt het een evenement dat zij niet snel vergeten.

camera filmt talkshow

Mogelijkheden van een
online talkshow

Ons team van ervaren technische specialisten creëert een event naar jouw wensen, door het gebruik van augmented reality. Dit is een technologie die realistische beelden creëert waardoor de omgeving aan te passen is. Zo customizen wij het decor, zodat deze past bij jouw merkidentiteit. Daarnaast is het ook mogelijk om animaties en grafieken te integreren, die de boodschap versterken. Alles goed uitgelicht en technisch perfect geregeld!

Ook is er volop ruimte voor interactie met het publiek dat live kan reageren en mee kan doen via polls. Door meerdere tafelgasten of het schakelen naar verschillende locaties ontstaat er een impactvolle dynamiek. Wij maken het een beleving!

Aantal
deelnemers

Schaalbaar

Ondersteuning
regie/techniek

7 à 8 personen

Budget voor
online talkshow

Prijsindicatie: vanaf 20K

Specificaties van deze dienst

  • Livestream of semi-live is mogelijk
  • Customizable decor voor jouw branding
  • Opnames in een studio in Hilversum
  • Interactieve tools, zoals polls, Q&A en stellingen
  • Publiek kan virtueel deelnemen
  • Augmented reality toepassingen

Hybride online talkshow

Wil je de talkshow in de studio live streamen? Maak van de online talkshow een hybride event. Hierdoor sla je een brug tussen offline en online: er zijn mensen in de studio aanwezig, maar je hebt ook een digitaal publiek. Om beide groepen te boeien, is het van belang dat het event interactief is. SowiesoHelder zorgt voor de juiste content en techniek, om zo deelnemers op alle locaties te raken en te prikkelen. Dit maakt van de online talkshow een beleving: zowel thuis als in de studio.

regie talkshow
camera talkshow
opzet van virtuele talkshow

Online talkshow produceren

Onze kracht zit in content en creatie. Tijdens een uitgebreid voortraject stellen we doelen op, bespreken we de wensen en ontwikkelen we het concept. Op basis daarvan creëren we een sterk technisch ontwerp. Voor het produceren van een online talkshow werkt SowiesoHelder met verschillende partijen. Snel en effectief! Zo zorgt onze aanpak voor een online talkshow op maat.

We organiseren ook online events voor:

tudelft logo
hines logo
innoenergy logo
maandag logo

Wil je weten hoe een online talkshow jouw merk een boost geeft? Plan een afspraak met Joost via onderstaande module of stuur een mailtje. Wij helpen je graag verder!

Meer Werk

ING

'Mooie Move' campagne

strategie & concept

go2UBL

Ubbelen

strategie & concept

De Zorgcirkel

Branding

strategie & concept

Vattenfall

Scrollytelling

digital & inbound

Algemeen

Escape room

digital & inbound

Vitablend table food

Vitablend

Een opfrisser in strategie & vorm

digital & inbound

Presenter doing interview and camera focusing

Vattenfall

‘Wij zijn Vattenfall’ Live show

film & content

yakult-featured

Yakult

85 jaar TV-commercial

film & content

nuon

Digitale Wereld

film & content

AkzoNobel

General Marketing Meeting

events & exhibition

NO&B

Virtueel opera forward festival

events & exhibition

TU Delft

Virtueel op de koffie met India

events & exhibition

tomtom

‘The art of Navigation’ campagne

art & copy

ING

Stap voor stap meekijken

art & copy

De Zorgcirkel

Personeelsmagazine

art & copy