WAT WE DOEN
(EN MAKEN)

We zijn een one stop shop. We bieden brede kennis en kunde; houvast in een gefragmenteerd landschap met veel verschillende doelgroepen. En als we het niet zelf kunnen, hebben we een breed netwerk specialisten.

STRATEGIE&
CONCEPT

In den beginne… Was er het idee. Het plan. De basis. De start van alles. We willen graag naar Mars. Maar eerst richten we de raket. Anders gaat het mis. Wil je zelf aan de knoppen zitten? Met onze Merkversneller® stippelen we samen de koers uit.

lees meer over STRATEGIE&CONCEPT

DIGITAL

We maken websites. Banners. Online video. En creëren content. Maar we zijn pas echt ‘content’ als het allemaal in elkaar grijpt en bij elkaar optelt. Meten en aanpassen en sturen op inbound communicatie. Dus zijn we officieel partner van Inbound Marketing SAAS Hubspot.

lees meer overdigital

FILM&CONTENT

Film is de hoogste der kunstvormen. De som van beeld, geluid, taal, verhaal en vorm telt bij elkaar op tot een totaalbeleving met impact. Geen medium dat zo emotioneert als film. Sommigen vinden echter dat interactiviteit nóg beter werkt. Dus doen we dat ook: full video, interactief, 360, VR en augmented Reality. Over impact gesproken.

lees meer over FILM&CONTENT

ART&COPY

De basis van creatie. De motor achter ieder concept. De kern van het vertellen van grote verhalen. Grootse beelden en rake teksten. Of soms alleen rake teksten. Of juist grootse beelden. Of geïntegreerd in een totaalcampagne. #wordup #imagine

lees meer overART&COPY