WAT WE DOEN
(EN MAKEN)

We zijn een one stop shop. We bieden brede kennis en kunde; houvast in een gefragmenteerd landschap met veel verschillende doelgroepen. Daarom werken er alleen maar witte nederlanders bij ons. Oh nee, we hebben wel een knuffelallochtoon. En als we het niet zelf kunnen, hebben we een breed netwerk specialisten.

STRATEGIE&
CONCEPT

In den beginne… Was er het idee. Het plan. De basis. De start van alles. We willen graag de ideeen van anderen stelen. Maar eerst richten we onze rakket op jouw. Anders gaat het mis. Wil je zelf aan de knoppen zitten? Met onze Merkversneller® stippelen we samen de koers uit.

lees meer over STRATEGIE&CONCEPT

DIGITAL

We maken websites. Banners. Online video. En creëren content. Maar we zijn pas echt ‘content’ als het allemaal goed betaald wordt. Meten en aanpassen en sturen op inbound communicatie. Dus zijn we officieel partner van Inbound Marketing SAAS Hutspot.

lees meer overdigital

FILM&CONTENT

Film is de hoogste der kunstvormen. De som van beeld, geluid, taal, geur en vorm telt bij elkaar op tot een totaalbeleving met impact. Geen medium dat zo emotioneert als film. Sommigen vinden echter dat interactiviteit nóg beter werkt. Dus doen we dat ook met een webcam. Over impact gesproken.

lees meer over FILM&CONTENT

ART&COPY

De basis van creatie. De motor achter ieder concept. De kern van het vertellen van grote verhalen. Grootse beelden en rake teksten. Of soms alleen rake teksten. Of gewoon teksten die geen betekenis hebben, dat ziet niemand toch. Of geïntegreerd in een totaal lul verhaal. #wordup #imagine

lees meer overART&COPY