Inspireer jouw
doelgroep met
een webinar

Een webinar is een ideaal middel om jouw doelgroep te inspireren en jouw organisatie als expert binnen de branche te positioneren. Het levert niet alleen bereik en engagement op, maar kan ook zorgen voor kwalitatieve leads. SowiesoHelder organiseert webinars met impact. Door onze krachtige mix van content en creatie springt jouw merk er bovenuit!

Wat is een webinar?

Een webinar is een online presentatie die deelnemers vanaf hun computer volgen. Vanuit huis op de bank, op kantoor, of vanuit een lunchroom; iedereen kan meekijken. Op deze manier ben je als bedrijf zijnde niet gebonden aan een locatie. Het geeft je de mogelijkheid om jouw verhaal te vertellen aan mensen van over de hele wereld, de interactie aan te gaan en te verbinden aan jouw merk. Door deelnemers te inspireren en motiveren, bouw je direct een relatie op. Dit maakt het webinar een ijzersterke marketingtool, met een waardevol resultaat.

Mogelijkheden van
een webinar

Een succesvol webinar bevat goede content en een logische opbouw. Daarom is het belangrijk om dit tot in de puntjes uit te werken. Aan een webinar zijn veel contentsoorten te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan animaties, keynotes, video’s en live interviews. Een centrale host of spreker presenteert het verhaal. Dit kan op twee manieren: fullscreen of splitscreen. Ook is het mogelijk om met meerdere gasten in gesprek te gaan tijdens een webinar talkshow. Wat jouw wensen ook zijn, SowiesoHelder zorgt dat de webinar van content tot creatie sterk in elkaar zit.

Aantal
deelnemers

Schaalbaar

Ondersteuning
regie/techniek

4 à 5 personen

Budget voor
webinar

Prijsindicatie: vanaf 8K

De kenmerken

  • Livestream of semi-live
  • Verschillende presentatiemogelijkheden: fullscreen of splitscreen
  • Opnames op locatie of in de studio
  • Mogelijkheid om te schakelen naar andere locaties
  • Q&A-, feedback- en chatfuncties
kijker webinar
presentator webinar
man voor camera webinar

Webinar studio

De webinar wordt opgenomen in een studio, gelegen op een centrale locatie in Amsterdam. De studio is uitgerust met alle benodigdheden voor professionele opnames. Door hoogwaardig licht, camerawerk en geluid is de livestream van uitzonderlijke kwaliteit. Het decor wordt aangepast naar de kleuren en stijl van jouw organisatie. Hierdoor sluit de online presentatie naadloos aan op de merkidentiteit van jouw bedrijf.

Deze webinar studio is geschikt voor één of twee hosts. Wil je een webinar met meer dan twee sprekers? Dan sluit de dienst online talkshow goed aan. Ook is het mogelijk om zowel de presentatie, als de talkshow op locatie te filmen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

zoom call beeldscherm

Webinar organiseren

Tijdens het organiseren van een webinar is de juiste software, bandbreedte en content cruciaal. SowiesoHelder heeft jarenlange ervaring met het organiseren van virtuele events en kan, indien gewenst, volledig ontzorgen. Tijdens de conceptfase wordt een strategie opgesteld waarin jouw wensen in kaart worden gebracht. Vervolgens wordt de juiste techniek en content gekoppeld, zodat een hoogwaardig webinar gegarandeerd is. Door onze full service aanpak creëren we een totaalplaatje!

We organiseren ook online events voor:

tudelft logo
hines logo
innoenergy logo
maandag logo

Ontdek meer in onze brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsgierig geworden? Of wil je meer weten? Wij denken graag met je mee. Plan een afspraak met Joost via onderstaande module of stuur een mailtje.

Meer Werk

Van der pekstraat

Straat campagne

strategie & concept

meisje tussen de gordijnen

Kwantum

OFFLINE EN ONLINE CONTENT

strategie & concept

LabV

De langste URL

strategie & concept

Vitablend table food

Vitablend

Een opfrisser in strategie & vorm

digital & inbound

Vattenfall

Scrollytelling

digital & inbound

zwemmer vlinderslag

SRO

WordPress multisite

digital & inbound

Nutricia

OpTri bottle

film & content

Cobraspen

Vastgoed ontwikkelaar

film & content

nuon

Digitale Wereld

film & content

woman virtual presentation

Hines

Pitch perfect online

events & exhibition

KLM vliegtuig in de lucht

KLM

4D 360° Flight experience

events & exhibition

ING

Happy Hybrid Mode

events & exhibition

De Zorgcirkel

Personeelsmagazine

art & copy

Yakult Europe

3D verpakkingen

art & copy

tomtom

'Black Friday' campagne

art & copy