Communicatiebureau SowiesoHelder

SugarCity

Suikersilo-Oost 2

1165 MS Halfweg

020 623 90 06

info@sowiesohelder.nl

VAT NL856741115B01
KvK 66887399
IBAN NL 49RABO0312612907

NEEM CONTACT OP VIA
 ONDERSTAAND FORMULIER

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

in de silo’s van SugarCity in Halfweg en is gemakkelijk te bereiken via verschillende A en N wegen en per openbaar vervoer.

Ons kantoor ligt aan de Haarlemmerstraatweg, parallel aan de autoweg N200. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bezoekers van de SuikerSilo’s kunnen gebruik maken van het parkeerterrein vóór de SuikerSilo’s. De linker van de twee is het bezoekadres: Suikersilo-Oost

De parallelweg Haarlemmerstraatweg bereik je door de borden van The Style Outlets Amsterdam te volgen:

Na een paar honderd meter doorrijden vind je de ingang van het parkeerterrein en kies je “2 OOST” op de intercom en wordt er voor je opengedaan (het geluid van de intercom is niet sterk).

Indien je met de trein reist, stap dan uit op station Halfweg-Zwanenburg. Het station ligt pal voor de deur van SugarCity. De reistijd tussen de stations Amsterdam Centraal en Halfweg-Zwanenburg en tussen Haarlem en Halfweg-Zwanenburg bedraagt ongeveer 10 minuten. Er rijdt 4x per uur een sprinter tussen Haarlem en Amsterdam Centraal welke stopt op station Halfweg-Zwanenburg. Via de luchtbrug steek je over naar SugarCity.

Lijn 80 (route Zandvoort – Amsterdam Marnixstraat via Haarlem), halte station Halfweg-Zwanenburg.