MAAKT
DAT
HET RAAKT

Mensen raken en bewegen. Met verhalen. Met slim werk in geïntegreerde campagnes. Online. Offline. Intern en extern. Maar vooral met emotie. Wij maken dat ’t raakt.
Vroeger…fuseerden ZoHelder en Sowieso en bundelden corporate en storytelling hun krachten. Dat was in 2017. Dan weet je waar de naam vandaan komt. Overigens liggen onze wortels in het oudste reclamebureau van Nederland. Daar vertelt @Joost je graag alles over

OP VOLLE KRACHT
We maken het liefst geïntegreerd werk. Omdat we weten dat dat werkt. Zelden bereik je je doelgroep nog op één manier. In een gefragmenteerd medialandschap, is het goed vele disciplines te begrijpen en beheersen. Dus spreken we social, maken we video, beleven we activatie en denken we strategisch, creatief en geïntegreerd.

VOORWAARTS
We maken graag dingen zelf. Geïntegreerd denken vraagt om brede kennis en kunde. Met een sterke studio, eigen edit-suites en een volwassen digitale afdeling, maken we heel veel zelf. Maar voor we aan de slag gaan (we staan te popelen), stippelen we eerst duidelijke lijnen uit.

MARS
Zonder idee geen richting. Wij zoeken eerst het grote idee. Een concept. Een verhaal. Een plan van aanpak. Een visie. Mensen zet je op Mars door de raket goed te richten. Dat doen we graag samen met onze klanten. Wij geloven in het stapelen van kennis. Daarom hebben wij bijvoorbeeld de Merkversneller® ontwikkeld. Een co-creatie tool waarmee we samen met klanten een koers uitstippelen. All engines running…

MENSEN ZET JE OP MARS DOOR
DE RAKET GOED TE RICHTEN.

& DOE DE TOEKOMST (MET DATA)
Onze visie: de toekomst moet je doen. Daarom bestaat ons team uit denkers, doeners en doorpakkers. Bij alles wat wij maken, draait het om duurzame groei en stuurbaar resultaat. We ontwikkelen data-gedreven campagnes, die we meten en sturen. Meten is weten. Doen is delen. Dus zijn we officieel partner van Inbound Marketing SAAS Hubspot.

AND HAVE SOME FUN…
De hemel bestijgen. Mooie verhalen vertellen. Dromen beleven. Over één ding zijn we sowieso helder: we maken dat ’t raakt, maar bovenal maken we plezier.

wat we doen

SowiesoHelder biedt een uitgebreid dienstenpakket aan.
Hieronder tref je de thema’s waaronder onze diensten vallen.

STRATEGIE&CONCEPT

STRATEGIE&CONCEPT

AL KENNIS<br srcset=GEMAAKT MET SOWIESODIGITAL?">

AL KENNIS
GEMAAKT MET SOWIESODIGITAL?

FILM&CONTENT

FILM&CONTENT

ART©

ART&COPY

(ONLINE) EVENTS

(ONLINE) EVENTS

Het team van SowiesoHelder

Alle communicatie-expertise binnen handbereik: strategie & concept, copy, vormgeving, projectmanagement, video, animatie en events.

Onze collega’s van SowiesoDigital

We werken nauw samen met dit kernteam en weten ons daarnaast omringd door een vaste groep freelance digital experts.