Haal alles uit
jouw online
conferentie!

Wil je een online conferentie die past bij jouw merkbeleving? Met de juiste technische kennis haal je meer uit jouw vertrouwde online meeting software. Een unieke online oplossing om impact te maken met jouw conferentie of congres. Samen zorgen we voor een onuitwisbare indruk.

Een effectieve online meeting

Mensen vanaf verschillende locaties verbinden en raken. Het lijkt een uitdaging, maar door juist gebruik van tools is alles mogelijk! Door middel van een volledige merk geïntegreerde aanpak maak je zelfs van een online vergadering een heuse merkbeleving. Door een doelgerichte benadering, de juiste regie en structuur, blijft de boodschap hangen. Een online meeting met impact!

Mogelijkheden voor
online conferentie

Waarschijnlijk ben je bekend met de bestaande videocall platforms. Microsoft Teams, Zoom, Google Hangout, er zijn vele online conference tools. Maar er is zoveel meer mogelijk met deze programma’s. Door een aantal technische aanpassingen, springt jouw conferentie eruit. Gewoon, met je eigen vertrouwde software. Denk bijvoorbeeld aan een branded achtergrond, of een goede opbouw en structuur door meer controle en regie.

Aantal
deelnemers

Max. 50 personen

Ondersteuning
regie/techniek

1 à 2 personen

Budget voor
online conferentie

Prijsindicatie: vanaf 3K

Kenmerken van onze
online conferentie dienst

  • Begeleiding van regie
  • Achtergrond in jouw merkstijl
  • Aanvullende techniek en software, waardoor veel mogelijk is
  • Compatibel met jouw favoriete online conference tools, bijvoorbeeld: Zoom, Teams, Jitsi, Google Hangout, Skype, GoToMeeting, Join.me en nog vele andere
  • Uitbreidingen mogelijk via webinar platformen: inschrijving, bevestigingen, reminders, deelname tracking polls en evaluaties
zoom call beeldscherm

Een online meeting op maat

Van een concept tot de regie en techniek: wij hebben het in huis. Door een mix van verschillende specialisten en leveranciers zetten wij een effectieve online conferentie op. Per online meeting bepalen wij welke techniek en content er nodig is. Zo ben je zeker van een passende aanpak die aansluit op de wensen en behoeften van jouw organisatie. Wij maken het op maat!

Onze werkwijze

Het traject dat we bij de productie van een online conferentie doorlopen is voor geen enkele conferentie hetzelfde. Elk online congres kent immers zijn eigen combinatie van elementen waaruit het event is opgebouwd. Toch zijn er globaal drie fasen te onderscheiden. We starten elk proces met de conceptfase, waarin de opzet besproken wordt. In een volgende fase bepalen wij welke techniek en content er nodig is. Samen lopen wij door de fasen heen, die onze werkwijze typeert.

We organiseren ook online events voor:

tudelft logo
hines logo
innoenergy logo
maandag logo

Heb je interesse? Plan een afspraak met Joost via onderstaande module of stuur een mailtje. Wij kijken graag samen naar de opties.

Meer Werk

vrouw houdt krat vast

de FNV

Haal de FNV erbij

strategie & concept

DeRegt Cables

Marcom strategie

strategie & concept

ING

'Mooie Move' campagne

strategie & concept

Herenbos

WordPress website

digital & inbound

zwemmer vlinderslag

SRO

WordPress multisite

digital & inbound

Algemeen

E-learning

digital & inbound

yakult-featured

Yakult

85 jaar TV-commercial

film & content

Presenter doing interview and camera focusing

Vattenfall

‘Wij zijn Vattenfall’ Live show

film & content

Meerlanden - De dag van de moestuin

Meerlanden

De dag van de moestuin

film & content

NO&B

Virtueel opera forward festival

events & exhibition

Folio Orthica

Symposium

events & exhibition

KLM vliegtuig in de lucht

KLM

4D 360° Flight experience

events & exhibition

tomtom

‘The art of Navigation’ campagne

art & copy

Yakult Europe

3D verpakkingen

art & copy

nuon

Vattenfall krant

art & copy