Nationale Opera & Ballet 30.000 digitale bezoekers

Stel je hebt een jaarlijks, goedbezocht festival voor opera en balletliefhebbers. Maar dan slaat de coronapandemie toe. Wat doe je? Feestje uitstellen? Afblazen? Of… Digitaal gaan! Want OFF zet je niet uit, maar aan. Alleen, zou het publiek dat wel omarmen, zo’n vierdaags digitaal festival? Met livestreams en online ervaringen? Nou en of! En wij zijn er apetrots op dat we het platform voor dit razend succesvolle event hebben mogen creëren.

De oplossing

In vijf (!) weken tijd hebben we een digitale venue neergezet die ruimte bood aan live optredens, ervaringen, sprekers, video’s en nog veel meer. Wij zorgden voor de hosting, en inrichting van de digitale venue en gaven advies over de manier waarop alle content het best gepresenteerd kon worden. Dankzij ons speciale OFF-platform wisten uiteindelijk zelfs meer bezoekers het NO&B event te vinden, dan ooit tevoren.

Resultaat

Via ruim 12.000 unieke inlogs bereikten we maar liefst 30.000 mensen. Zij waren getuige van diverse live optredens, waaronder een grote opera The Seven Deadly Sins en een unieke 360˚ productie. Daarnaast waren er verschillende booths met programmeringen van aanstormend talent, inspirerende sprekers en muzikale optredens. Bovendien konden mensen met elkaar chatten in de lobby, iets wat veelvuldig gebeurde. Al met al wisten we digitaal een echt festivalgevoel neer te zetten. Of zoals Het Parool recenseerde: “Zo fijn, je snakt naar meer”. En daar doen we het voor.

De klant zegt

“Het leeft, het borrelt, het kolkt. Een virtuele vertaling van deze fysieke, gedeelde ruimte vinden, dat was cruciaal. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met SowiesoHelder.”

En jij?

Klaar om digitaal te gaan? Bel ons event team dan even, want online of ‘hybride’ evenementen zijn een goed alternatief voor live bijeenkomsten. Maar dan moet je wel weten waar je op moet letten, want een live event heeft andere uitgangspunten dan digitale variant. Wij denken graag met je mee hoe we jouw event succesvol online krijgen – en online succesvol krijgen. Van de strategie tot de wrap.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

Powerpeers campaign

Powerpeers

Powervolle activatiecampagne

strategie & concept

Van der pekstraat

Straat campagne

strategie & concept

vrouw houdt krat vast

de FNV

Haal de FNV erbij

strategie & concept

Algemeen

Escape room

digital & inbound

adviseur aan het werk

DAK

Binco visuele identiteit
en website

digital & inbound

Eibir

Elk project een nieuwe site

digital & inbound

Danone

Quality & Food Standards animatie

film & content

Boer in weiland

Vattenfall

Introductiecampagne

film & content

ING

Inspirerende documentaire

film & content

Landal GreenParks

Januari bijeenkomst Club Up

events & exhibition

Folio Orthica

Symposium

events & exhibition

Nuon/Feenstra

Duinrell familiedag

events & exhibition

Henkel Beauty Care

POS materialen voor Henkel

art & copy

The May 50k

Stichting MS Research
Activatiecampagne

art & copy

Yakult Europe

3D verpakkingen

art & copy