DE NIEUWE
NUTRICIA
OPTRI BOTTLE

Een unieke fles speciaal voor sondevoeding. Het gebruik van sondevoeding is voor patiënten niet altijd even makkelijk. Met de nieuwe OpTri Bottle is een technologisch hoogstandje ontwikkeld dat het toedienen van sondevoeding enorm vergemakkelijkt. Bovendien is de nieuwe OpTri bottle door de samenstelling van recyclebaar materiaal, vriendelijk voor het milieu. Er is zelfs een speciale fabriek opgezet om de hele wereld van deze nieuwe fles te kunnen voorzien. Aan ons de vraag om deze innovatie aantrekkelijk en toegankelijk wereldkundig te maken.

OPLOSSING

We ontwikkelden een premium promotiefilm. Wij zorgen voor het concept, het script en de montage waarin bestaande en nieuwe beelden werden ingezet. Een pakkende voice-over vertelt het verhaal en maakt duidelijk hoe technisch vernuft een relevante bijdrage levert aan het succes van de fles.

UITVOERING

De film met beelden van de technische testen, dummy modellen, de fabriek en de nieuw geschoten footage is een groot succes. Ook deze film wordt vaak online gedeeld en ingezet tijdens presentaties en beurzen.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

Wenda
Eric
Simon
SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

Van der pekstraat

STRAAT CAMPAGNE

LabV

DE LANGSTE URL

ing

DE 3e Helft

zwemmer vlinderslag

SRO

WordPress multisite

algemeen

ESCAPE ROOM

algemeen

HERENBOS

Danone

QFS

Nutricia

OPTRI BOTTLE

COBRASPEN

VASTGOED ONTWIKKELAAR

medewerkers landal op het strand

Landal

Op het strand

Nuon/Feenstra

DUINRELL: ENERGIERIJK

FOLIO ORTHICA

SYMPOSIUM

tomtom

black friday

nuon

Vattenfall krant

DE ZORGCIRKEL

MAGAZINE