DE NIEUWE
NUTRICIA
OPTRI BOTTLE

Een unieke fles speciaal voor sondevoeding. Het gebruik van sondevoeding is voor patiënten niet altijd even makkelijk. Met de nieuwe OpTri Bottle is een technologisch hoogstandje ontwikkeld dat het toedienen van sondevoeding enorm vergemakkelijkt. Bovendien is de nieuwe OpTri bottle door de samenstelling van recyclebaar materiaal, vriendelijk voor het milieu. Er is zelfs een speciale fabriek opgezet om de hele wereld van deze nieuwe fles te kunnen voorzien. Aan ons de vraag om deze innovatie aantrekkelijk en toegankelijk wereldkundig te maken.

OPLOSSING

We ontwikkelden een premium promotiefilm. Wij zorgen voor het concept, het script en de montage waarin bestaande en nieuwe beelden werden ingezet. Een pakkende voice-over vertelt het verhaal en maakt duidelijk hoe technisch vernuft een relevante bijdrage levert aan het succes van de fles.

UITVOERING

De film met beelden van de technische testen, dummy modellen, de fabriek en de nieuw geschoten footage is een groot succes. Ook deze film wordt vaak online gedeeld en ingezet tijdens presentaties en beurzen.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

Wenda
Eric
Simon
SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

ing

De 3e Helft

LabV

De Langste URL

DE ZORGCIRKEL

Branding

Vattenfall

Scrollytelling

algemeen

E-learning

HERENBOS

WordPress Website

Nutricia

Optri Bottle

Danone

QFS

yakult-featured

85 jaar Yakult

As Seen On TV

KLM duurzaam grafisch

KLM / SCHIPHOL

Seminar Duurzaamheid

KLM vliegtuig in de lucht

KLM

4D 360˚ Experience

woman virtual presentation

Hines

Pitch Perfect

tomtom

black friday

tomtom

Art Of Navigation

nuon

Vattenfall krant