Online overleg met prominenten uit India

Bij elkaar op de koffie lukt even niet. Lockdown…Hoe overleg je dan met partners en ministers uit India over de ontwikkeling van duurzame CO2-neutrale koffieteelt? De TU Delft schakelde ons in om een oplossing te vinden. Samen met de experts van Computrain zorgden we ervoor dat ongeveer 75 deelnemers elkaar konden treffen in een 4 dagen durend webinar met de kracht van een professionele tv-show.

OPLOSSING

Een aantal betrokkenen bij Kerala’s Carbon Neutral Wayanad Action Plan zou in het voorjaar 2020 vanuit India naar de TU Delft komen voor een tweedaagse conferentie. Toen dat door de lockdown niet meer kon, hebben wij de conferentie veranderd in een aansprekend online event. Allereerst hebben we het programma gespreid over 4 dagen. Want online kun je de aandacht minder lang vasthouden. Eerst een plenaire opening vanuit studio’s in Delft en in Kerala, daarna een zevental intensieve workshops in MS-Teams en als afsluiter weer een bijeenkomst voor iedereen vanuit de verschillende studio’s. Wij zorgden samen met Computrain voor een live verbinding tussen Delft en India – en hebben daarbij alle visuele aspecten én de regie voor onze rekening genomen. Bumpers om sprekers aan te kondigen. Achtergronden voor sprekers. Uitnodigingen, presentaties, programma’s, video’s – alles kreeg eenzelfde herkenbare look en feel. Zo leek het voor de deelnemers net of ze naar een professioneel (en interactief!) tv-programma keken.

RESULTAAT

Herman Schoffelen van de TU Delft zei na afloop: “De live stream, de professionele studio’s, en de prachtige vormgeving heeft onze bijeenkomsten een warm “thuis” gevoel gegeven. In volgende sessies zullen we zeker nog meer gebruik maken van de mogelijkheden van live streaming en een strakke regie. De huidige vormgeving mag van mij blijven in een webplatform om de voortgang van het project te monitoren.”

En jij?

Online of ‘hybride’ evenementen zijn een goed alternatief voor live bijeenkomsten áls je de wetten van online communicatie volgt. Een programma voor een live event heeft héél andere uitgangspunten dan een programma voor een online omgeving. Wij denken graag met je mee om jouw event succesvol om te buigen naar een online variant. Zowel de strategie als de uitvoering kun je aan ons overlaten.

Meer weten? Bel Joost van Iperen op 06 51 16 16 22.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

De Zorgcirkel

Branding

strategie & concept

go2UBL

Ubbelen

strategie & concept

ING

'Mooie Move' campagne

strategie & concept

Duurzame woonwijk

DAK & Tulp Group

Groene Hart Hypotheken

digital & inbound

Herenbos

Responsive vacature platform

digital & inbound

zwemmer vlinderslag

SRO

WordPress multisite

digital & inbound

ING

Inspirerende documentaire

film & content

Yearround communicatie: Meerlanden Journaal

film & content

yakult-featured

Yakult

85 jaar TV-commercial

film & content

AkzoNobel

General Marketing Meeting

events & exhibition

TU Delft

Virtueel op de koffie met India

events & exhibition

KLM duurzaam grafisch

KLM / SCHIPHOL

Seminar duurzaamheid

events & exhibition

De Zorgcirkel

Personeelsmagazine

art & copy

tomtom

'Black Friday' campagne

art & copy

3d modellen van alle 3 de verpakkingen

Yakult

NIEUWE CREATIEVE DESIGNS

art & copy