Online overleg met prominenten uit India

Bij elkaar op de koffie lukt even niet. Lockdown…Hoe overleg je dan met partners en ministers uit India over de ontwikkeling van duurzame CO2-neutrale koffieteelt? De TU Delft schakelde ons in om een oplossing te vinden. Samen met de experts van Computrain zorgden we ervoor dat ongeveer 75 deelnemers elkaar konden treffen in een 4 dagen durend webinar met de kracht van een professionele tv-show.

OPLOSSING

Een aantal betrokkenen bij Kerala’s Carbon Neutral Wayanad Action Plan zou in het voorjaar 2020 vanuit India naar de TU Delft komen voor een tweedaagse conferentie. Toen dat door de lockdown niet meer kon, hebben wij de conferentie veranderd in een aansprekend online event. Allereerst hebben we het programma gespreid over 4 dagen. Want online kun je de aandacht minder lang vasthouden. Eerst een plenaire opening vanuit studio’s in Delft en in Kerala, daarna een zevental intensieve workshops in MS-Teams en als afsluiter weer een bijeenkomst voor iedereen vanuit de verschillende studio’s. Wij zorgden samen met Computrain voor een live verbinding tussen Delft en India – en hebben daarbij alle visuele aspecten én de regie voor onze rekening genomen. Bumpers om sprekers aan te kondigen. Achtergronden voor sprekers. Uitnodigingen, presentaties, programma’s, video’s – alles kreeg eenzelfde herkenbare look en feel. Zo leek het voor de deelnemers net of ze naar een professioneel (en interactief!) tv-programma keken.

RESULTAAT

Herman Schoffelen van de TU Delft zei na afloop: “De live stream, de professionele studio’s, en de prachtige vormgeving heeft onze bijeenkomsten een warm “thuis” gevoel gegeven. In volgende sessies zullen we zeker nog meer gebruik maken van de mogelijkheden van live streaming en een strakke regie. De huidige vormgeving mag van mij blijven in een webplatform om de voortgang van het project te monitoren.”

En jij?

Online of ‘hybride’ evenementen zijn een goed alternatief voor live bijeenkomsten áls je de wetten van online communicatie volgt. Een programma voor een live event heeft héél andere uitgangspunten dan een programma voor een online omgeving. Wij denken graag met je mee om jouw event succesvol om te buigen naar een online variant. Zowel de strategie als de uitvoering kun je aan ons overlaten.

Meer weten? Bel Joost van Iperen op 06 51 16 16 22.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

LabV

De langste URL

strategie & concept

vrouw houdt krat vast

FNV

Haal FNV erbij

strategie & concept

DeRegt Cables

Marcom strategie

strategie & concept

Herenbos

WordPress website

digital & inbound

Vitablend table food

Vitablend

Een opfrisser in strategie & vorm

digital & inbound

Algemeen

Escape room

digital & inbound

Meerlanden - De dag van de moestuin

Meerlanden

De dag van de moestuin

film & content

Cobraspen

Vastgoed ontwikkelaar

film & content

ING

Inspirerende documentaire

film & content

TU Delft

Virtueel op de koffie met India

events & exhibition

lijntekening robot

De Zorgcirkel

Kwalifestival

events & exhibition

KLM duurzaam grafisch

KLM / SCHIPHOL

Seminar duurzaamheid

events & exhibition

ING

Stap voor stap meekijken

art & copy

nuon

Vattenfall krant

art & copy

tomtom

‘The art of Navigation’ campagne

art & copy