Professionele en impactvolle videoproducties

Een doelgroep die je merk ziet, je boodschap hoort en jouw organisatie leert kennen. Dat is de ultieme wens van veel bedrijven. Video is een effectieve oplossing voor elk communicatievraagstuk. Het heeft de kracht om de doelgroep te interesseren, binden of zelfs activeren. Het is een communicatiemiddel dat naamsbekendheid creëert en een dienst of product tastbaar maakt. SowiesoHelder creëert video’s met impact!

Het effect van video’s

Sinds het ontstaan, is video al een sterke tool. Video’s brengen twee kunstvormen samen: beeld en geluid. In combinatie met een sterk verhaal speelt video gericht in op de emoties van de kijker. Mensen zijn zeer visueel ingesteld, waardoor video niet alleen het hoofd, maar ook het hart raakt. Een audiovisuele boodschap blijft beter hangen en is ook gemakkelijk te consumeren. Dat maakt video een populair communicatiemiddel: het overgrote deel van het internetverkeer bestaat uit videoweergaven. Investeren in goede videocontent is daarom een duurzame en slimme keuze.

De voordelen van
videomarketing

Video draagt bij aan de naamsbekendheid, biedt een kans om het merkverhaal te communiceren en helpt bij het creëren van een band. Daarnaast heeft bewegend beeld een positief effect op de koopbereidheid. Zo zegt 64% van de consumenten een product eerder te kopen na het zien van een video en 90% geeft aan dat productvideo’s helpen bij het beslissingsproces. Daar komt bij dat video’s ook een positief effect hebben op de online vindbaarheid van een merk.

VIDEOPRODUCTIE camera man
VIDEOPRODUCTIE studio

Videoproductie
laten maken

Voor het maken van een professionele video met impact heb je de juiste expertise nodig. Een mooie film heeft namelijk niet hetzelfde effect als er niet vanuit de basis nagedacht wordt over de doelen, de essentie en de uiteindelijk verspreiding van de video. SowiesoHelder heeft een uitgebreid team van specialisten in huis die vanuit een campagnematige aanpak jouw communicatievraagstuk oppakken. Een video is een veelzijdige marketingtool; voor elk vraagstuk is er een passend filmproduct. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Commercials

Een nieuw product op de markt brengen, een dienst introduceren of een gedragsverandering aanmoedigen? Commercials zijn perfecte middelen om een merkverhaal te versterken of om de doelgroep te activeren.

Lees meer over commercials

Promotiefilms

Iedere dienst en elk product heeft een eigen verhaal. Een promotiefilm vertelt dit verhaal met impact en brengt het onder de aandacht. Een doelgerichte manier om te communiceren met de doelgroep!

Lees meer over promotiefilms

Testimonial video’s

Laat je merk tot leven komen met oprechte ervaringen! Testimonial video’s vertellen het verhaal door de inzet van eerlijke verhalen en reviews.

 

Lees meer over testimonials

Bedrijfsfilms

Een impactvol visitekaartje nodig? Een bedrijfsfilm communiceert helder waar jouw organisatie voor staat of welke gezichten er achter het bedrijf zitten.

 

Lees meer over bedrijfsfilms

Instructievideo

Een handeling uitleggen, de werking van een product demonstreren of de kijker een nieuwe vaardigheid leren? Instructievideo’s, zoals how-to-video’s, creëren een luikje om jouw product of dienst te introduceren of een organisatie neer te zetten als expert.

Lees meer over instructievideo’s

How-to video

Ooit geleerd hoe je iets moet doen met behulp van een instructie video op internet? Het antwoord is hoogstwaarschijnlijk volmondig ‘ja’. De kracht zit vooral in de eenvoud waardoor je precies kan zien wat je moet doen.

Lees meer over how-to video's

Onze aanpak

Geen enkele productie is hetzelfde. Iedere video vereist een andere aanpak, een nieuwe teamsamenstelling en een ander proces. Daarom levert SowiesoHelder maatwerk. Zo ben je verzekerd van een eindresultaat met een groots effect.

Lees meer over onze aanpak

Storytelling in video

Verhalen vertellen, kennis delen en emoties aanwakkeren; het is onderdeel van ons menselijk zijn. Video is een effectieve wijze om een communicatieboodschap te vertellen.

 

Lees meer over Storytelling

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

Meer Werk

Van der pekstraat

Straat campagne

strategie & concept

LabV

De langste URL

strategie & concept

go2UBL

Ubbelen

strategie & concept

Eibir

Elk project een nieuwe site

digital & inbound

Duurzame woonwijk

DAK & Tulp Group

Groene Hart Hypotheken

digital & inbound

Vattenfall

Scrollytelling

digital & inbound

Meerlanden - De dag van de moestuin

Meerlanden

De dag van de moestuin

film & content

Danone

Quality & Food Standards animatie

film & content

nuon

Digitale Wereld

film & content

CAD & Company

Van een offline naar online event

events & exhibition

medewerkers landal op het strand

Landal GreenParks

Verfrissende strand bijeenkomst

events & exhibition

AkzoNobel

General Marketing Meeting

events & exhibition

Henkel Beauty Care

POS materialen voor Henkel

art & copy

nuon

Vattenfall krant

art & copy

tomtom

'Black Friday' campagne

art & copy