Professionele en impactvolle videoproducties

Een doelgroep die je merk ziet, je boodschap hoort en jouw organisatie leert kennen. Dat is de ultieme wens van veel bedrijven. Video is een effectieve oplossing voor elk communicatievraagstuk. Het heeft de kracht om de doelgroep te interesseren, binden of zelfs activeren. Het is een communicatiemiddel dat naamsbekendheid creëert en een dienst of product tastbaar maakt. SowiesoHelder creëert video’s met impact!

Het effect van video’s

Sinds het ontstaan, is video al een sterke tool. Video’s brengen twee kunstvormen samen: beeld en geluid. In combinatie met een sterk verhaal speelt video gericht in op de emoties van de kijker. Mensen zijn zeer visueel ingesteld, waardoor video niet alleen het hoofd, maar ook het hart raakt. Een audiovisuele boodschap blijft beter hangen en is ook gemakkelijk te consumeren. Dat maakt video een populair communicatiemiddel: het overgrote deel van het internetverkeer bestaat uit videoweergaven. Investeren in goede videocontent is daarom een duurzame en slimme keuze.

De voordelen van
videomarketing

Video draagt bij aan de naamsbekendheid, biedt een kans om het merkverhaal te communiceren en helpt bij het creëren van een band. Daarnaast heeft bewegend beeld een positief effect op de koopbereidheid. Zo zegt 64% van de consumenten een product eerder te kopen na het zien van een video en 90% geeft aan dat productvideo’s helpen bij het beslissingsproces. Daar komt bij dat video’s ook een positief effect hebben op de online vindbaarheid van een merk.

Videoproductie
laten maken

Voor het maken van een professionele video met impact heb je de juiste expertise nodig. Een mooie film heeft namelijk niet hetzelfde effect als er niet vanuit de basis nagedacht wordt over de doelen, de essentie en de uiteindelijk verspreiding van de video. SowiesoHelder heeft een uitgebreid team van specialisten in huis die vanuit een campagnematige aanpak jouw communicatievraagstuk oppakken. Een video is een veelzijdige marketingtool; voor elk vraagstuk is er een passend filmproduct. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Commercials

Een nieuw product op de markt brengen, een dienst introduceren of een gedragsverandering aanmoedigen? Commercials zijn perfecte middelen om een merkverhaal te versterken of om de doelgroep te activeren.

Lees meer over commercials

Promotiefilms

Iedere dienst en elk product heeft een eigen verhaal. Een promotiefilm vertelt dit verhaal met impact en brengt het onder de aandacht. Een doelgerichte manier om te communiceren met de doelgroep!

Lees meer over promotiefils

Testimonial video’s

Laat je merk tot leven komen met oprechte ervaringen! Testimonial video’s vertellen het verhaal door de inzet van eerlijke verhalen en reviews.

 

Lees meer over testimonials

Bedrijfsfilms

Een impactvol visitekaartje nodig? Een bedrijfsfilm communiceert helder waar jouw organisatie voor staat of welke gezichten er achter het bedrijf zitten.

 

Lees meer over bedrijfsfilms

Instructievideo

Een handeling uitleggen, de werking van een product demonstreren of de kijker een nieuwe vaardigheid leren? Instructievideo’s creëren een luikje om jouw product of dienst te introduceren of een organisatie neer te zetten als expert.

Lees meer over instructievideo’s

Onze aanpak

Geen enkele productie is hetzelfde. Iedere video vereist een andere aanpak, een nieuwe teamsamenstelling en een ander proces. Daarom levert SowiesoHelder maatwerk. Zo ben je verzekerd van een eindresultaat met een groots effect.

Lees meer over onze aanpak

Storytelling in video

Verhalen vertellen, kennis delen en emoties aanwakkeren; het is onderdeel van ons menselijk zijn. Video is een effectieve wijze om een communicatieboodschap te vertellen.

 

Lees meer over Storytelling

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

Eric Stuifbergen
Simon Sliphorst
Leon Kooij

Meer Werk

ing

Mooie Move

ing

De 3e Helft

DE ZORGCIRKEL

Branding

algemeen

E-learning

algemeen

Escape Room

HERENBOS

WordPress Website

ing

Schenken

Danone

QFS

yakult-featured

85 jaar Yakult

As Seen On TV

KLM vliegtuig in de lucht

KLM

4D 360˚ Experience

lijntekening robot

DE ZORGCIRKEL

Kwalifestival

Landal

Club Up

DE ZORGCIRKEL

Magazine

nuon

Vattenfall krant

tomtom

Art Of Navigation