Sterke video’s door onze grondige aanpak!

Ruime ervaring met diverse producties, brede expertise vanuit een communicatiebureau en nauwsluitend advies voor elke klant. Bij SowiesoHelder zetten we net een stapje extra. Wij produceren video’s vanuit een campagnematige aanpak. Hierdoor bekijken we een vraagstuk vanuit de hele communicatieboodschap. Wij denken verder dan alleen de start en finish.

Onze aanpak

Bij het maken van een video kom je terecht in een oerwoud aan keuzes. SowiesoHelder helpt met het maken van de juiste beslissingen, zodat de weg leidt naar een impactvol eindproduct. Daarom is elke opdracht anders. Een videoproductie is geen ‘pak van de plank’, maar nauwkeurig maatwerk. Globaal bestaat videoproductie uit vier fasen.

Fase 1: Opdrachtformulering

SowiesoHelder besteedt veel aandacht aan het concretiseren van de communicatievraag: wat moet de video oplossen? Hiermee gaan we terug naar de essentie en het doel. Dit verheldert welk filmproduct en welke videovorm de beste match vormen.

Fase 2: Preproductie

Met het juiste doel voor ogen, is het tijd om de inhoud vast te stellen. De preproductiefase draait om het schrijven van een script en het maken van een storyboard. Afhankelijk van het filmproduct volgen zaken, zoals casting en voorbereiding van draaidagen.

Fase 3: Productie

Het moment is daar: tijd voor de productie. Dit is afhankelijk van het eerder gekozen filmproduct. Het kan bijvoorbeeld gaan om animaties designen of opnames met acteurs, regie, styling, visagie, voice-over opnames et cetera.

Fase 4: Post-productie

De laatste fase draait om de afwerking van de video, zoals montage, kleurcorrecties, geluid mixen, ondertiteling en vertaling. Distributie van het eindproduct behoort ook tot deze fase.

De samenwerking

SowiesoHelder ontzorgt de klant van A tot Z. Om het beste resultaat te behalen, streven wij naar een dynamische samenwerking. Daarom brengen we in het begin nauwkeurig de wensen en doelen in kaart. Ook tijdens het productieproces blijven wij bij de klant controleren of we op de juiste koers varen.

Er is vanuit SowiesoHelder altijd een creatief basisteam aangesloten bij een opdracht. Deze bestaat uit een projectmanager, een creative, een copywriter en een regisseur. Uiteindelijk bepaalt de omvang van de productie welke crewleden nog meer aansluiten. Denk hierbij aan editors, motion graphicers, sound engineers of color graders. SowiesoHelder heeft het allemaal in huis!

Standaard, premium, high end of special producties

SowiesoHelder werkt voor zowel kleine, als grote klanten. Daarom bieden wij verschillende productklassen aan: standaard, premium high end of special. Dit is gebaseerd op de schaal en uitvoering, zoals de keuze voor de camera, de acteurs, een standaard of 3D-afwerking, de grootte van de set en de hoeveelheid draaidagen. SowiesoHelder maakt samen met de klant de keuze die het beste resultaat geeft, aansluit bij de merkpositionering en binnen het budget past.

 

WAT KOST EEN VIDEO PRODUCEREN?

SowiesoHelder levert verschillende filmproducten binnen de verschillende kwaliteitsklassen. De kosten worden per fase van het productieproces bepaald en is afhankelijk van verschillende variabelen, zoals de grootte van de crew, de duur van de productie en de mate van afwerking. Neem voor een schatting van de kosten daarom contact met ons op!

 

WAT IS DE LEVERTIJD?

Ook de levertijd van een video is sterk afhankelijk van meerdere variabelen, zoals het type video en de productiegrootte. De ene oplevering is binnen een week, een andere productie kost drie tot vier weken, een grote high end productie kan zo een aantal maanden in beslag nemen. Neem daarom contact met ons op voor een indicatie.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

Meer Werk

Van der pekstraat

Straat campagne

strategie & concept

De Zorgcirkel

Branding

strategie & concept

meisje tussen de gordijnen

Kwantum

OFFLINE EN ONLINE CONTENT

strategie & concept

Vattenfall

Scrollytelling

digital & inbound

zwemmer vlinderslag

SRO

WordPress multisite

digital & inbound

Herenbos

Responsive vacature platform

digital & inbound

nuon

Digitale Wereld

film & content

Danone

Quality & Food Standards animatie

film & content

Nutricia

OpTri bottle

film & content

CAD & Company

Van een offline naar online event

events & exhibition

3december presentator podium

Mimetas

3D-cember 2021

events & exhibition

ingang event

Bosch

Building Technologies

events & exhibition

Yakult Europe

3D verpakkingen

art & copy

The May 50k

Stichting MS Research
Activatiecampagne

art & copy

nuon

Vattenfall krant

art & copy