DE TOEKOMST IS VEILIG

Met haar Video Systems en Solutions loopt Bosch Building Technologies wereldwijd voorop als het gaat om videobeveiliging en veiligheidssystemen die meer bieden dan beveiliging alleen. Daarin spelen data en zelflerende systemen een steeds grotere rol. Inzichten en kennis die Bosch graag deelt met klanten.

De vraag

Niets zo krachtig als een persoonlijke ontmoeting en een goed gesprek. Maar hoe deel je inzichten en kennis als een pandemie fysieke bijeenkomsten onmogelijk maakt? Voor Bosch lag hier de uitdaging. Te meer omdat het geen eenvoudige materie betreft: de verschuiving van videosystemen waarin Artificial Intelligence gecombineerd wordt het Internet of Things.

OPLOSSING

Welcome to… Power to Predict LIVE 2021. In nauwe samenspraak met Bosch en hun creatieve bureau Bovil ontwierpen en produceerden wij een uniek, hybride event om klanten digitaal te ontvangen en te helpen. We creëerden een complete, virtuele venue voor de ontvangst van de klanten. Inclusief informatie-stands, een livestream main-stage met een host en sprekers, diverse break-out-sessies en een rondetafeldiscussie met het management.

resultaat

Het event was een groot succes. Deelnemers waren getuige van de primeur van maar liefst 50 nieuwe producten en camera’s. Bovendien kregen klanten antwoorden op hun uitdagingen. Al met al werd een belangrijke bijdrage geleverd aan het bieden van voorspellende, duurzame veiligheidsoplossingen.

presentatie
indoor event
main stage event

ZOALS DE KLANT ZEGT

Pieter van der Looveren, Director Marketing & Communication, Bosch Security and Safety Systems: ‘Het inzetten van de virtuele venue en live stream mogelijkheden was een zeer verfrissende, interactieve en inspirerende manier om onze wereldwijde klanten in één dag te voorzien van alle laatste ontwikkelingen en productintroducties. Ideaal voor virtuele tijden, maar ook prima inzetbaar voor meer hybride concepten met virtuele en fysieke onderdelen’.

En jij?

Online of hybride evenementen zijn een goed alternatief voor live bijeenkomsten. Mits je de regels van het online spel volgt. Wij helpen je graag met het opzetten van een succesvol digitaal of deels online, deels fysiek event. Van strategie tot uitvoering!

Meer weten?
neem contact met
ons op

Meer Werk

LabV

De langste URL

strategie & concept

Attens

Campagne

strategie & concept

DeRegt Cables

Marcom strategie

strategie & concept

eurofins

Clinical Diagnostics platform

digital & inbound

Herenbos

Responsive vacature platform

digital & inbound

adviseur aan het werk

DAK

Binco visuele identiteit
en website

digital & inbound

ING

Inspirerende documentaire

film & content

Meerlanden

Yearround communicatie: Meerlanden Journaal

film & content

Danone

Quality & Food Standards animatie

film & content

NO&B

Virtueel opera forward festival

events & exhibition

KLM duurzaam grafisch

KLM / SCHIPHOL

Seminar duurzaamheid

events & exhibition

TU Delft

Virtueel op de koffie met India

events & exhibition

tomtom

‘The art of Navigation’ campagne

art & copy

3d modellen van alle 3 de verpakkingen

Yakult

NIEUWE CREATIEVE DESIGNS

art & copy

CoorpID (ING Bank)

CoorpID: on- en offline middelen

art & copy