DE TOEKOMST IS VEILIG

Met haar Video Systems en Solutions loopt Bosch Building Technologies wereldwijd voorop als het gaat om videobeveiliging en veiligheidssystemen die meer bieden dan beveiliging alleen. Daarin spelen data en zelflerende systemen een steeds grotere rol. Inzichten en kennis die Bosch graag deelt met klanten.

De vraag

Niets zo krachtig als een persoonlijke ontmoeting en een goed gesprek. Maar hoe deel je inzichten en kennis als een pandemie fysieke bijeenkomsten onmogelijk maakt? Voor Bosch lag hier de uitdaging. Te meer omdat het geen eenvoudige materie betreft: de verschuiving van videosystemen waarin Artificial Intelligence gecombineerd wordt het Internet of Things.

OPLOSSING

Welcome to… Power to Predict LIVE 2021. In nauwe samenspraak met Bosch en hun creatieve bureau Bovil ontwierpen en produceerden wij een uniek, hybride event om klanten digitaal te ontvangen en te helpen. We creëerden een complete, virtuele venue voor de ontvangst van de klanten. Inclusief informatie-stands, een livestream main-stage met een host en sprekers, diverse break-out-sessies en een rondetafeldiscussie met het management.

resultaat

Het event was een groot succes. Deelnemers waren getuige van de primeur van maar liefst 50 nieuwe producten en camera’s. Bovendien kregen klanten antwoorden op hun uitdagingen. Al met al werd een belangrijke bijdrage geleverd aan het bieden van voorspellende, duurzame veiligheidsoplossingen.

presentatie
indoor event
main stage event

ZOALS DE KLANT ZEGT

Pieter van der Looveren, Director Marketing & Communication, Bosch Security and Safety Systems: ‘Het inzetten van de virtuele venue en live stream mogelijkheden was een zeer verfrissende, interactieve en inspirerende manier om onze wereldwijde klanten in één dag te voorzien van alle laatste ontwikkelingen en productintroducties. Ideaal voor virtuele tijden, maar ook prima inzetbaar voor meer hybride concepten met virtuele en fysieke onderdelen’.

En jij?

Online of hybride evenementen zijn een goed alternatief voor live bijeenkomsten. Mits je de regels van het online spel volgt. Wij helpen je graag met het opzetten van een succesvol digitaal of deels online, deels fysiek event. Van strategie tot uitvoering!

Meer weten?
neem contact met
ons op

SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

ING

Gerichte activatiecampagne

strategie & concept

Van der pekstraat

Straat campagne

strategie & concept

go2UBL

Ubbelen

strategie & concept

Eibir

Elk project een nieuwe site

digital & inbound

Algemeen

Escape room

digital & inbound

Vitablend table food

Vitablend

Een opfrisser in strategie & vorm

digital & inbound

Boer in weiland

Vattenfall

Introductiecampagne

film & content

nuon

Digitale Wereld

film & content

ING

Inspirerende documentaire

film & content

Folio Orthica

Symposium

events & exhibition

AkzoNobel

General Marketing Meeting

events & exhibition

woman virtual presentation

Hines

Pitch perfect online

events & exhibition

De Zorgcirkel

Personeelsmagazine

art & copy

de FNV

FNV Agrarisch
Groen campagne

art & copy

Yakult Europe

3D verpakkingen

art & copy