IJzersterke commercials met een groots effect!

Een nieuw product lanceren, een online campagne opzetten of het merkimago versterken? SowiesoHelder produceert commercials die jouw merkverhaal boosten en de doelgroep activeren. Door bij de kijkers de juiste emotie te triggeren, maken wij de boodschap krachtig. Laat een onvergetelijke indruk achter!

Wat is een commercial?

Een commercial is een reclamefilm op tv of online die een dienst, product of boodschap verkoopt. Een commercial helpt bij het creëren van goodwill, het verspreiden van jouw boodschap of het starten van een gesprek met de doelgroep.

Het effect van commercials

Een voordeel van een reclamespot is dat het een specifiek doel najaagt en het ook meetbare conversies oplevert. Commercials vertellen een verhaal. Door middel van een sterk verhaal positioneert jouw merk zich in het brein. Wanneer een potentiële klant in de winkel staat, online shopt of naar jouw merk Googlet, popt jouw ijzersterke boodschap op. En dat is wat je wilt!

Wat doet een succesvolle reclamefilm?

Een succesvolle reclamefilm grijpt de aandacht en prikkelt de kijker. Het maakt emoties los. Op deze manier blijft jouw communicatieboodschap hangen. Een commercial moet smaakvol en overtuigend zijn. Daarbij blijkt humor of ontroering het meest effectief. SowiesoHelder weet de juiste toon te zetten om zo de doelgroep te raken met krachtige en creatieve verhalen.

De mogelijkheden van commercials

Een goede reclamefilm is doelgericht en schiet vol in de roos. Daarvoor moet de vorm en activatie nauw aansluiten bij het merk en het communicatiedoel. Een commercial met acteurs creëert bijvoorbeeld herkenning en emoties bij de kijker die hem overtuigen. Een BN’er in een reclamespotje zorgt ervoor dat de boodschap beter blijft hangen. Een tekenfilm of animatie is effectief voor het promoten van een financiële dienst. En een documentaire format benadrukt authenticiteit, wat past bij bijvoorbeeld non-profitorganisaties. Samen ontdekken wij de beste mogelijkheden voor het vertellen van jouw communicatieboodschap.

Videolengte

5 tot 90 seconden

Activatie via

Tv, online, social media

Uitvoering

Standaard, premium, high end en special.

De specificaties van een commercial

  • Activatie op tv of online
  • Groot bereik mogelijk
  • Ondersteuning van jouw merkverhaal
  • Hoge beeldkwaliteit
  • Beschikbaar in verschillende uitvoeringen: van standaard tot special
  • Script, filmen en post-productie

Waarom een reclamefilm laten maken door Sowiesohelder?

Alle merken, communicatieboodschappen en doelen zijn verschillend. SowiesoHelder blinkt uit in een dienst op maat: wij bewegen met je mee. Hierdoor is een commercial produceren altijd een uniek proces en leveren wij maatwerk. Het eindresultaat past bij jouw wensen en budget. Ons team creëert een concept, schrijft het script en visualiseert dit in een storyboard. Vervolgens produceren wij het reclamespotje, inclusief aspecten zoals de styling, de regie, het camerawerk: wij ontzien je in alles. In de laatste fase, de post-productie, wordt het product afgewerkt. Denk hierbij aan montage, color grading, geluid mixen en vertalingen. Vervolgens stellen wij de video in werking en regelen wij dus de activatie.

Lees meer over onze werkwijze!

Een commercial laten maken door SowiesoHelder? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

Meer Werk

go2UBL

Ubbelen

strategie & concept

ING

'Mooie Move' campagne

strategie & concept

De Zorgcirkel

Branding

strategie & concept

zwemmer vlinderslag

SRO

WordPress multisite

digital & inbound

Algemeen

E-learning

digital & inbound

Herenbos

Responsive vacature platform

digital & inbound

Nutricia

OpTri bottle

film & content

Boer in weiland

Vattenfall

Introductiecampagne

film & content

Cobraspen

Vastgoed ontwikkelaar

film & content

man staat op auto in bos

ING

ING REF: DUURZAAM CONCEPT VOOR PROVADA

events & exhibition

NO&B

Virtueel opera forward festival

events & exhibition

3december presentator podium

Mimetas

3D-cember 2021

events & exhibition

ING

Stap voor stap meekijken

art & copy

de FNV

FNV Agrarisch
Groen campagne

art & copy

CoorpID (ING Bank)

CoorpID: on- en offline middelen

art & copy