TOTAAL OPLOSSING VOOR GEMEENTELIJK VASTGOED

SRO staat voor Sport, recreatie & Onderwijs en was tot 1992 onderdeel van de gemeente Amersfoort. vandaag is SRO een zelfstandige organisatie die naast de zorg sporstimulering veel vastgoed beheert. Vanwege de uitbreiding van joint ventures en de verouderde, bestaande site is ons gevraagd om een nieuw online platform te realiseren.

OPLOSSING

Ons uitgangspunt was één platform, waarbij SRO zowel centraal als decentraal alle sites voor de accommodaties (30 sites voor o.a. zwembaden en sporthallen) kan beheren. We realiseerden een volledig beheerbare multisite platform (WordPress) met verschillende lagen van sitebeheer, voor een team van superbeheerders tot redacteuren van afzonderlijke accommodatiesites. Daarbij kan de content eenvoudig op meerdere sites gedeeld worden.

homepage van sro website

RESULTAAT

We begonnen met een uitgebreid onderzoek onder de bezoekers, de gebruikers en de beheerders van de website. De resultaten hebben we verwerkt in de opbouw van het platform en doorvertaald in de vormgeving. Nadat de site door ons is gebouwd hebben we trainingen gegeven aan de gebruikers. Zo kunnen ze het platform zelf onderhouden. Vanaf het moment dat de website live ging, is zowel het verkeer als het aantal zwemles inschrijvingen op alle kanalen toegenomen. Sinds livegang is er een stijging van 20% meer bezoekers op de website en een stijging van 34% online zwemles inschrijvingen.

De nieuwe website heeft ervoor gezorgd dat de website technisch beter en toegankelijker is voor beide doelgroepen. Ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid is de laadtijd van de nieuwe website van SRO afgenomen en verbeterd.

Meer weten?
Neem contact met
ONS OP

Meer Werk

De Zorgcirkel

Branding

strategie & concept

DeRegt Cables

Marcom strategie

strategie & concept

vrouw houdt krat vast

de FNV

Haal de FNV erbij

strategie & concept

Eibir

Elk project een nieuwe site

digital & inbound

Vitablend table food

Vitablend

Een opfrisser in strategie & vorm

digital & inbound

Herenbos

Responsive vacature platform

digital & inbound

yakult-featured

Yakult

85 jaar TV-commercial

film & content

ING

Inspirerende documentaire

film & content

Danone

Quality & Food Standards animatie

film & content

AkzoNobel

General Marketing Meeting

events & exhibition

Landal GreenParks

Januari bijeenkomst Club Up

events & exhibition

TU Delft

Virtueel op de koffie met India

events & exhibition

CoorpID (ING Bank)

CoorpID: on- en offline middelen

art & copy

De Zorgcirkel

Personeelsmagazine

art & copy

Yakult Europe

3D verpakkingen

art & copy