AL 25 JAAR
GEZOND!

Hoe voeding en supplementen helpen bij je gezondheid. De 25e editie van het Folia Orthica Symposium is een jubileum! Het is een bijeenkomst waar gezondheidsprofessionals uit verschillende specialismen en met verschillende achtergronden bij elkaar komen. Deze editie vormde de springplank voor de komende jaren, waarmee de Stichting Educatie Atrium Innovations (SEAI) nieuwe stappen in haar dienstverlening zet.

OPLOSSING

We bedachten een symposium dat zich onderscheidde van de voorgaande jaren. Daarbij boden we inspiratie over mogelijkheden en de ontwikkelingen op het gebied van voeding, leefstijl, suppletie en het microbioom. Ook positioneerden we de SEAI als een (nieuw) merk.

UITVOERING

We hebben een dynamisch, interactief event opgezet. Bezoekers doorliepen in kleine groepen een gevarieerd en uniek programma in carrouselvorm, op unieke plekken in het theater. Zo waren de presentaties niet alleen voorbehouden aan het hoofdpodium. Naast sprekers uit de branche sloot Andre Kuipers het symposium op indrukwekkende wijze af met zijn presentatie ‘Medische aspecten in de Ruimtevaart’.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

Annemarie
Jim
Eric
SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

ing

Mooie Move

DE ZORGCIRKEL

Branding

LabV

De Langste URL

algemeen

Escape Room

HERENBOS

WordPress Website

zwemmer vlinderslag

SRO

WordPress Multisite

ing

Schenken

nuon

Digitale Wereld

Vattenfall Live

wij zijn

Vattenfall Live

CAD & Company

Van een offline naar online event

medewerkers landal op het strand

Landal

Op Het Strand

FOLIO ORTHICA

Symposium

Yakult Europe

3D verpakkingen

tomtom

Art Of Navigation

DE ZORGCIRKEL

Magazine