AL 25 JAAR
GEZOND!

Hoe voeding en supplementen helpen bij je gezondheid. De 25e editie van het Folia Orthica Symposium is een jubileum! Het is een bijeenkomst waar gezondheidsprofessionals uit verschillende specialismen en met verschillende achtergronden bij elkaar komen. Deze editie vormde de springplank voor de komende jaren, waarmee de Stichting Educatie Atrium Innovations (SEAI) nieuwe stappen in haar dienstverlening zet.

OPLOSSING

We bedachten een symposium dat zich onderscheidde van de voorgaande jaren. Daarbij boden we inspiratie over mogelijkheden en de ontwikkelingen op het gebied van voeding, leefstijl, suppletie en het microbioom. Ook positioneerden we de SEAI als een (nieuw) merk.

UITVOERING

We hebben een dynamisch, interactief event opgezet. Bezoekers doorliepen in kleine groepen een gevarieerd en uniek programma in carrouselvorm, op unieke plekken in het theater. Zo waren de presentaties niet alleen voorbehouden aan het hoofdpodium. Naast sprekers uit de branche sloot Andre Kuipers het symposium op indrukwekkende wijze af met zijn presentatie ‘Medische aspecten in de Ruimtevaart’.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

ing

Gerichte activatiecampagne

go2UBL

Ubbelen

DE ZORGCIRKEL

Branding

HERENBOS

WordPress website

zwemmer vlinderslag

SRO

WordPress multisite

Vattenfall

Scrollytelling

Danone

Quality & Food Standards animatie

yakult-featured

Yakult

85 jaar TV-commercial

Nutricia

OpTri bottle

KLM vliegtuig in de lucht

KLM

4D 360° Flight experience

lijntekening robot

DE ZORGCIRKEL

Kwalifestival

woman virtual presentation

Hines

Pitch perfect online

tomtom

‘The art of Navigation’ campagne

Yakult Europe

3D verpakkingen

nuon

Vattenfall krant