Meer website traffic? Doe onze check!

Valt het aantal paginabezoeken op je website tegen? Bereik je niet de juiste doelgroep? Of word je site niet goed gevonden? Dan kun je door het optimaliseren van je websiteverkeer, ook wel traffic, wellicht nog veel rendement behalen. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie (SEO), de juiste website metingen inrichten of door middel van campagnes en advertising. Met een snelle, maar grondige scan helpt SowiesoHelder jou aan het beste resultaat. Boost je business!

Zoekmachine optimalisatie: SEO scan

Verbeter de vindbaarheid van je website door zoekmachine optimalisatie. Dit wordt ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd. Tijdens de SEO check, kijkt SowiesoHelder naar de volgende drie onderdelen voor zoekmachine optimalisatie.

Website techniek beïnvloedt je vindbaarheid

De techniek is uitermate belangrijk voor het bepalen van de positie van jouw website in een zoekmachine. Google moet namelijk in staat zijn om de webpagina’s goed te crawlen; ook wel scannen. Vervolgens moet Google de inhoud kunnen indexeren; lezen én begrijpen. Een onlogische paginaopbouw, een trage laadsnelheid, een onlogische XML sitemap, een niet mobielvriendelijke site, veel 404-pagina’s en dode links kunnen bijdragen aan slechtere prestaties. Met een SEO scan bepaalt SowiesoHelder de knelpunten en krijg je concrete adviezen over mogelijke optimalisatieslagen.

 

Content: SEO teksten

Een ander belangrijk onderdeel die de vindbaarheid van jouw website bepaalt, is de content. Met welke termen zoekt jouw beoogde doelgroep naar informatie? Sluit de informatie die jij aanbiedt aan bij de zoekintentie? Een zoektermenonderzoek geeft inzicht in relevante termen voor jouw website. SowiesoHelder doet een SEO check en bepaalt de quick wins op het gebied van content.

 

Autoriteit door linkbuilding

Hoe meer links naar jouw webpagina, hoe populairder en relevanter de content volgens Google is. Hierdoor krijg je een hogere organische positie in de zoekmachine. Google kijkt overigens wel naar de relevantie én de kwaliteit van de inkomende links. Tijdens de SEO scan kijken we naar de mogelijkheden van linkbuilding voor jouw website.

Website traffic campagnes

Wanneer de SEO prestaties in orde zijn, zijn er ook een aantal methodes die het verkeer naar je website kunnen boosten. SowiesoHelder scant jouw opties en adviseert welke tactieken voor jou het beste resultaat opleveren. Elke klant legt namelijk een reis af voordat zij overgaan tot aankoop: hun customer journey. In welke fase de doelgroep zit, bepaalt welke tactieken en kanalen je inzet. Wil je bewustzijn creëren of juist op de aankoop stimuleren? Methodes om de customer journey te ondersteunen, zijn onder andere social media, e-mailmarketing en advertising.

Customer journey in Google Analytics

Welke reis leggen jouw klanten af? Meet je wel de juiste onderdelen? Kloppen de doelen die je hebt opgesteld? Door meer inzicht in je data te krijgen, kun je gericht bijsturen en de customer journey optimaliseren. Men zegt niet voor niets: meten is weten! SowiesoHelder helpt met het instellen van een meetpunt en het opzetten van prestatie indicatoren. Op basis hiervan richten we Google Analytics in, doen we aanvullend onderzoek en verzorgen we rapportages en dashboards. Door deze inzichten ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor het bereiken van de juiste doelgroep. Doelgericht meer resultaat!

 

Wil jij je website traffic verhogen? Of wil je meer conversies? Plan een afspraak met Joost via onderstaande module of stuur een mailtje.

Meer Werk

Van der pekstraat

Straat campagne

strategie & concept

go2UBL

Ubbelen

strategie & concept

ING

Gerichte activatiecampagne

strategie & concept

Algemeen

Escape room

digital & inbound

Herenbos

WordPress website

digital & inbound

Eibir

Elk project een nieuwe site

digital & inbound

Danone

Quality & Food Standards animatie

film & content

Meerlanden - De dag van de moestuin

Meerlanden

De dag van de moestuin

film & content

Nutricia

OpTri bottle

film & content

woman virtual presentation

Hines

Pitch perfect online

events & exhibition

KLM duurzaam grafisch

KLM / SCHIPHOL

Seminar duurzaamheid

events & exhibition

TU Delft

Virtueel op de koffie met India

events & exhibition

De Zorgcirkel

Personeelsmagazine

art & copy

tomtom

'Black Friday' campagne

art & copy

tomtom

‘The art of Navigation’ campagne

art & copy