Yee

Toe aan een nieuw inzicht? Een sales boost? Een betere naamsbekendheid of een meetbare actie voor je product of dienst? Met DE MERKVERSNELLER® bereik je snel resultaat! Onder leiding van een creatief strateeg werk je doelgericht naar een unieke oplossing voor je sales- of MarCom probleem: een werkbaar concept klaar om te worden omgezet naar meetbaar resultaat.
We hebben onderstaand een wensenlijstje gemaakt, maar vergeef ons als blijkt dat we iets zijn vergeten waar jij juist ook heel goed in bent. We hebben het namelijk erg druk en daarom zoeken we iemand die ons het liefst per direct kan komen helpen.

DE MERKVERSNELLER® is een co-creatie tool waarmee je de time to market voor acties, introducties, campagnes en promoties met maar liefst 30% verkort. Jouw versnelling kan binnen een week gerealiseerd zijn!
Voor en door growth hackers
Als groei-ondernemers en concept specialisten weten wij uit ervaring wat je nodig hebt om doelgericht tot resultaat te komen. DE MERKVERSNELLER® is dan ook speciaal ontwikkeld voor marketeers die snel willen accelereren. Achmea, Feenstra (Nuon), Danone en Uitzendorganisatie Herenbos hebben inmiddels al resultaat geboekt met DE MERKVERSNELLER®.

Heb je vragen over dit artikel?
Stel ze gerust

Of vul ons
formulier in

Lees ook onze andere verhalen