Toe aan een nieuw inzicht? Een sales boost? Een betere naamsbekendheid of een meetbare actie voor je product of dienst? Met DE MERKVERSNELLER® bereik je snel resultaat! Onder leiding van een creatief strateeg werk je doelgericht naar een unieke oplossing voor je sales- of MarCom probleem: een werkbaar concept klaar om te worden omgezet naar meetbaar resultaat.
We hebben onderstaand een wensenlijstje gemaakt, maar vergeef ons als blijkt dat we iets zijn vergeten waar jij juist ook heel goed in bent. We hebben het namelijk erg druk en daarom zoeken we iemand die ons het liefst per direct kan komen helpen.

Zet je merk in de hoogste versnelling

DE MERKVERSNELLER® is een co-creatie tool waarmee je de time to market voor acties, introducties, campagnes en promoties met maar liefst 30% verkort. Jouw versnelling kan binnen een week gerealiseerd zijn!
Voor en door growth hackers
Als groei-ondernemers en concept specialisten weten wij uit ervaring wat je nodig hebt om doelgericht tot resultaat te komen. DE MERKVERSNELLER® is dan ook speciaal ontwikkeld voor marketeers die snel willen accelereren. Achmea, Feenstra (Nuon), Danone en Uitzendorganisatie Herenbos hebben inmiddels al resultaat geboekt met DE MERKVERSNELLER®.

Waarom DE MERKVERSNELLER®?

We leven in een wereld die sneller verandert dan het licht. Dat schreeuwt om ideeën die sneller worden gerealiseerd dan die van het geluid. DE MERKVERSNELLER® is gemaakt om:
Een aanzienlijke verkoopstijging te realiseren.
Een betere naamsbekendheid te genereren.
Je nieuwe product, dienst of merk te introduceren
Een nieuw product of spectaculaire service te ontwikkelen.
Je klantwaarde te vergroten.