Toe aan een nieuw inzicht? Een sales boost? Een betere naamsbekendheid of een meetbare actie voor je product of dienst? Met DE MERKVERSNELLER® , zo heet onze plakbandsessie officieel, bereik je snel resultaat! Onder leiding van een creatief strateeg werk je doelgericht naar een unieke oplossing voor je sales- of MarCom probleem: een werkbaar concept klaar om te worden omgezet naar meetbaar resultaat.

Merkversneller
Merkversneller

Zet je merk in de hoogste versnelling

DE MERKVERSNELLER® is een co-creatie tool waarmee je de time to market voor acties, introducties, campagnes en promoties met maar liefst 30% verkort. Jouw versnelling kan binnen een week gerealiseerd zijn!

Voor en door growth hackers
Als groei-ondernemers en concept specialisten weten wij uit ervaring wat je nodig hebt om doelgericht tot resultaat te komen. DE MERKVERSNELLER® is dan ook speciaal ontwikkeld voor marketeers die snel willen accelereren. Achmea, Feenstra, Vattenfall, Powerpeers, TomTom en meer hebben inmiddels al resultaat geboekt met DE MERKVERSNELLER®.

Waarom DE MERKVERSNELLER®?

We leven in een wereld die sneller verandert dan het licht. Dat schreeuwt om ideeën die sneller worden gerealiseerd dan die van het geluid. DE MERKVERSNELLER® is gemaakt om:

  • Een aanzienlijke verkoopstijging te realiseren.
  • Een betere naamsbekendheid te genereren.
  • Je nieuwe product, dienst of merk te introduceren.
  • Een nieuw product of spectaculaire service te ontwikkelen.
  • Je klantwaarde te vergroten.

Heb je interesse, plan een afspraak met Joost via onderstaande module of stuur een mailtje.