DE MERKVERSNELLER®

Toe aan een nieuw inzicht? Een sales boost? Een betere naamsbekendheid of een meetbare actie voor je product of dienst? Met DE MERKVERSNELLER® bereik je snel resultaat! Onder leiding van creatief strateeg Frans Pootjes werk je doelgericht naar een unieke oplossing voor je sales- of MarCom probleem: een werkbaar concept klaar om te worden omgezet naar meetbaar resultaat.

Boek <ERKVERSNELLER

Download gratis de whitepaper


Zet je merk in de hoogste versnelling

DE MERKVERSNELLER® is een co-creatie tool waarmee je de time to market voor acties, introducties, campagnes en promoties met maar liefst 30% verkort. Jouw versnelling kan binnen een week gerealiseerd zijn!

Voor en door growth hackers

Als groei-ondernemers en concept specialisten weten wij uit ervaring wat je nodig hebt om doelgericht tot resultaat te komen. DE MERKVERSNELLER® is dan ook speciaal ontwikkeld voor marketeers die snel willen accelereren. Achmea, Feenstra (Nuon), Danone en Uitzendorganisatie Herenbos hebben inmiddels al resultaat geboekt met DE MERKVERSNELLER®.

Waarom DE MERKVERSNELLER®?

We leven in een wereld die sneller verandert dan het licht. Dat schreeuwt om ideeën die sneller worden gerealiseerd dan die van het geluid. DE MERKVERSNELLER® is gemaakt om:

  • Een aanzienlijke verkoopstijging te realiseren.
  • Een betere naamsbekendheid te genereren.
  • Je nieuwe product, dienst of merk te introduceren
  • Een nieuw product of spectaculaire service te ontwikkelen.
  • Je klantwaarde te vergroten.

Direct aan de slag?

Mailen kan, maar de beller is sneller: (020) 623 90 06

Ontmoet onze versnellers

Frans Pootjes

Frans Pootjes

Zelfstandig creatief strateeg en SEO-copywriter. Ontwikkelde talloze succesvolle onlinecampagnes en strategieën voor merken als Vodafone, Samsung, ABN AMRO, ING Bank en Danone.

DE MERKVERSNELLER® is ontwikkeld door creatief strateeg Frans Pootjes en is een initiatief van SowiesoHelder. Frans Pootjes en Joost van Iperen volgden het Go Fast Forward programma business accelerator voor groei-ondernemers en zijn al jaren actief in de online marketing en communicatie.

Joost van Iperen

Joost van Iperen

Managing Partner van SowiesoHelder en eindverantwoordelijk voor klanten als Danone International, Attens Hypotheken, PGGM en NUON.