Download de brochure

Een hybride bijeenkomst met de wow-factor? Een evenement of presentatie waar mensen het nog een hele tijd over hebben?

SowiesoHelder maakt het in deze nieuwe tijd mogelijk om bijeenkomsten zowel virtueel als hybride te organiseren met hoge betrokkenheid van deelnemers. Bijeenkomsten die impact maken!

Voor elk (hybride of 100%) virtueel event hebben wij alles in huis: van concept tot regisseren. Elk event vraagt om een uniek concept waarbij jouw sales-en marketingdoelstellingen altijd ons vertrekpunt zijn. Daarom werken we onafhankelijk samen met diverse (technische) leveranciers. Zo zijn we flexibel en leveren we op maat.

Denk aan een online conferentie, webinar, seminar of pitch. We maken er een “live show” van met veel interactie met en tussen het publiek. Denk hierbij aan virtuele break-outs om in kleinere groepen in gesprek te gaan, de mogelijkheid van voting, een Q&A of discussie onder leiding van een enthousiaste presentator.

Graag nemen we je mee in de verschillende mogelijkheden.

Online Presentaties geven

virtuele podium voorzijde

Virtueel presentatie scherm

Een dynamische template, volledig aanpasbaar naar de huisstijl van jouw bedrijf. Je presentatie of video wordt getoond op een groot virtueel scherm.

spreker point of view

Presentator scherm

De studio bevat meerdere fysieke schermen voor je presentatie en speaker notes. De presentator leidt je door de presentatie.

Interactie met virtueel publiek

virtuele sprekers op het podium

Social media interactie

Toont je social posts, media en polls van populaire sociale netwerken als Twitter, Instagram en Facebook voor een uitgebreidere interactie met je publiek.

live commentaar tijdens een virtuele presentatie

Live video calls

Feeds van video conference software zoals bijvoorbeeld Zoom maken het mogelijk voor de presentator om interactie te hebben met personen over de hele wereld. Door het fysieke scherm heeft de presentator oogcontact met de deelnemers.

Virtueel live publiek

Door de unieke live interactie functionaliteit, kunnen mensen uit het online publiek individueel gestreamd worden op het scherm. Zodoende kan de presentator vragen beantwoorden en gesprekken voeren. Daarnaast kunnen deelnemers worden uitgenodigd via een video conference als een virtueel publiek. Ze worden als live video miniaturen aan de voorkant van het podium getoond en op een groot projectie scherm in de studio zodat de presentator/ host hun aanwezigheid kan “voelen”. Deelnemers kunnen dus het complete publiek zien, net zoals bij een fysiek publiek evenement.

publiek vanuit het oog van de presentator
Publiek tijdens virtueel event van bovenaf gezien

Branded virtuele omgeving

We bieden verschillende virtuele omgevingen aan die passen bij de behoefte van jouw evenement, congres of presentatie. Deze kunnen aangepast worden met logo, kleuren en lettertype zodat ze voldoen aan jouw merkidentiteit.

wijd beeld van het virtuele podium

Custom Design

Als het virtuele event echt uniek moet zijn, kan ook een custom omgeving ontworpen worden die voldoet aan specifieke wensen.

tu-eindhoven podium met een branded ontwerp
ING podium met een branded ontwerp
bmw podium met een branded ontwerp

Op ieder device

De output van de virtuele studio live-opname is in een standaard 16: 9 HD-videofeed die kan worden gestreamd naar populaire videoplatforms zoals YouTube, Facebook en Twitter. Voor evenementen met een kleiner of privé publiek, kunnen we ook streamen naar videoconferentie platforms zoals Zoom of Skype. Alle video’s werken op iedere computer, tablet of smartphone.

Ieder platform heeft zijn eigen interactiemogelijkheden. De afbeeldingen hieronder illustreren die van Youtube en Facebook.

virtuele event is te bekijken op ieder device

VIRTUEEL EVENT PLATFORM

Je kunt je gasten welkom heten in een virtuele event locatie. In deze virtuele omgeving kunnen bezoekers interactie met elkaar hebben doormiddel van chatten. Daarnaast kunnen zij alvast video’s bekijken en informatie downloaden, voorafgaand aan de show.

virtuele event stand

Bezoek virtuele stands en speel vooraf opgenomen video’s af. Producten kunnen getoond worden in de stands die geplaatst zijn in de virtuele omgeving.

praat met andere bezoekers tijdens een virtueel event

Praat met andere bezoekers in de evenementenhal of tijdens live events.

echt live publiek tijdens het virtuele event

Bied informatieve panelen aan met links naar downloadbare documenten en andere inhoud.

Vooraf opgenomen presentatie afspelen tijdens het virtuele event

Betreed de ruimte van het live-evenement en neem plaats voordat de show begint.

Studio corona proof

Om een veilige werkruimte te garanderen heeft de studio twee verdiepingen om de operationele crew en presentator volledig van elkaar te scheiden. Alles is op afstand te bedienen. Het opnamegebied meet ongeveer 8 bij 6 meter. Professionele verlichting wordt gebruikt om te zorgen voor het beste resultaat. De studio heeft een eigen ingang, toilet en benodigdheden voor het reinigen van handen en oppervlakken.

Onze studio voor het geven van virtuele presentaties

Virtuele events met een Wow factor

Los van de spectaculaire techniek voegen we vanuit onze jarenlange ervaring de wow factor toe aan je virtuele event, seminar of presentatie door het geheel vanaf concept, script, presentatoren, video content en live schakelingen met externen naadloos te verzorgen.

Heb je interesse, plan een afspraak met Joost via onderstaande module of stuur een mailtje.