EN WE GAAN
LIVE IN
5, 4, ...

Een complete rebranding. 4000 medewerkers en betrokkenen. Een nieuwe merkbelofte: fossielvrij leven mogelijk maken in één generatie. Hoe breng je dat over het voetlicht? Hoe krijg je medewerkers enthousiast? En hoe lanceer je het nieuwe merk intern, met impact? Met een interne campagne, activatie en een live uitgezonden tv-show hielpen wij van Nuon Vattenfall te maken.

Oplossing

Om medewerkers te laten wennen hebben we intern het Vattenfall-verhaal geladen met de campagne “Hoe zeg je… Vattenfall?”. Met reportages, interviews, videoclips, quizzen en diverse offline uitingen riepen we medewerkers op om het Vattenfall verhaal vooral in hun eigen woorden eigen te maken. Voor de definitieve overgang bedachten en produceerden we een grootse en feestelijke tv-show, live vanuit het hoofdkantoor en integraal te volgen op alle regionale locaties.

Resultaat

‘Wij zijn Vattenfall LIVE’ was meer dan een tv-show: een feestelijke dag met allerlei activiteiten op de locaties. De uitzending zelf werd gepresenteerd door Vattenfalls eigen woordvoerder Anouk IJfs, met Jörgen Raymann als sidekick. Het programma stond vol interviews, reportages, muzikale intermezzo’s en de oproep voor een unieke Challenge. Praktisch alle medewerkers zagen de show. Live, via de webcast of later via het on-demand-platform. Uit de evaluatie blijkt dat medewerkers enthousiast en gemotiveerd de naam Vattenfall en de missie hebben omarmd. Leuk detail: Het event werd van fossielvrije stroom voorzien door de inzet van twee Green Batteries.Vattenfall Live
Vattenfall Live
Vattenfall Live
Vattenfall Live

MEER WETEN?
NEEM CONTACT
MET ONS OP

Eric
Simon
Jim
SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

deregt

Marcom Strategie

Van der pekstraat

Straat Campagne

attens

Campagne

Vattenfall

Scrollytelling

HERENBOS

WordPress Website

algemeen

Escape Room

nuon

Digitale Wereld

Nutricia

Optri Bottle

yakult-featured

85 jaar Yakult

As Seen On TV

AkzoNobel

GMM

KLM duurzaam grafisch

KLM / SCHIPHOL

Seminar Duurzaamheid

KLM vliegtuig in de lucht

KLM

4D 360˚ Experience

tomtom

Art Of Navigation

nuon

Vattenfall krant

DE ZORGCIRKEL

Magazine