AL 25 JAAR
GEZOND!

Hoe voeding en supplementen helpen bij je gezondheid. De 25e editie van het Folia Orthica Symposium is een jubileum! Het is een bijeenkomst waar gezondheidsprofessionals uit verschillende specialismen en met verschillende achtergronden bij elkaar komen. Deze editie vormde de springplank voor de komende jaren, waarmee de Stichting Educatie Atrium Innovations (SEAI) nieuwe stappen in haar dienstverlening zet.

OPLOSSING

We bedachten een symposium dat zich onderscheidde van de voorgaande jaren. Daarbij boden we inspiratie over mogelijkheden en de ontwikkelingen op het gebied van voeding, leefstijl, suppletie en het microbioom. Ook positioneerden we de SEAI als een (nieuw) merk.

UITVOERING

We hebben een dynamisch, interactief event opgezet. Bezoekers doorliepen in kleine groepen een gevarieerd en uniek programma in carrouselvorm, op unieke plekken in het theater. Zo waren de presentaties niet alleen voorbehouden aan het hoofdpodium. Naast sprekers uit de branche sloot Andre Kuipers het symposium op indrukwekkende wijze af met zijn presentatie ‘Medische aspecten in de Ruimtevaart’.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

Annemarie
Jim
Eric
SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

attens

Campagne

LabV

DE LANGSTE URL

ing

DE 3e Helft

Vattenfall

SCROLLYTELLING

zwemmer vlinderslag

SRO

WordPress multisite

algemeen

HERENBOS

Danone

QFS

ing

SCHENKEN

Nutricia

OPTRI BOTTLE

Nuon/Feenstra

DUINRELL: ENERGIERIJK

lijntekening robot

DE ZORGCIRKEL

Kwalifestival

Landal

CLUB UP

tomtom

black friday

nuon

Vattenfall krant

Yakult Europe

3D verpakkingen