REPOSITION,
RECONNECT,
REINFORCE

Thought leadership claimen met kennis, kunde en kabels. DeRegt levert kabeloplossingen voor offshore toepassingen maar ook voor andere situaties. Producten die variëren van ‘navelstreng’ subsea-kabels tot tethers voor ballonnen. Aan ons de vraag om DeRegt te herpositioneren van producent naar ingenieur van innovatieve kabeloplossingen. Doel: groter bereik, meer leads.

OPLOSSING

Herpositonering + rebranding + externe communicatie. Op basis van Reposition, Reconnect, Reinforce is een marketing- en communicatiestrategie uitgezet die leidde tot een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en een volledig online, inbound marcom-systeem op basis van Hubspot.

UITVOERING

Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, fotografie, brochure, beursstand, een nieuwe website (ook in het Chinees!), seo/sea én wekelijkse content voor blogs, sociale media en platforms. Als expert in de markt heeft DeRegt het ‘thought leadership’ opgeëist. Op relevante momenten wordt informatie gedeeld met betrokkenen – die daardoor bereid zijn hun informatie te delen met DeRegt.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

Eva
Joost
William
SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

ing

De 3e Helft

attens

Campagne

ing

Mooie Move

zwemmer vlinderslag

SRO

WordPress Multisite

algemeen

E-learning

Vattenfall

Scrollytelling

yakult-featured

85 jaar Yakult

As Seen On TV

Vattenfall Live

wij zijn

Vattenfall Live

Nutricia

Optri Bottle

FOLIO ORTHICA

Symposium

medewerkers landal op het strand

Landal

Op Het Strand

KLM vliegtuig in de lucht

KLM

4D 360˚ Experience

tomtom

Art Of Navigation

Yakult Europe

3D verpakkingen

nuon

Vattenfall krant