REPOSITION,
RECONNECT,
REINFORCE

Thought leadership claimen met kennis, kunde en kabels. DeRegt levert kabeloplossingen voor offshore toepassingen maar ook voor andere situaties. Producten die variëren van ‘navelstreng’ subsea-kabels tot tethers voor ballonnen. Aan ons de vraag om DeRegt te herpositioneren van producent naar ingenieur van innovatieve kabeloplossingen. Doel: groter bereik, meer leads.

OPLOSSING

Herpositonering + rebranding + externe communicatie. Op basis van Reposition, Reconnect, Reinforce is een marketing- en communicatiestrategie uitgezet die leidde tot een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en een volledig online, inbound marcom-systeem op basis van Hubspot.

UITVOERING

Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, fotografie, brochure, beursstand, een nieuwe website (ook in het Chinees!), seo/sea én wekelijkse content voor blogs, sociale media en platforms. Als expert in de markt heeft DeRegt het ‘thought leadership’ opgeëist. Op relevante momenten wordt informatie gedeeld met betrokkenen – die daardoor bereid zijn hun informatie te delen met DeRegt.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

Eva
Joost
William
SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

LabV

De Langste URL

Van der pekstraat

Straat Campagne

ing

Mooie Move

algemeen

Escape Room

zwemmer vlinderslag

SRO

WordPress Multisite

Vattenfall

Scrollytelling

nuon

Digitale Wereld

Nutricia

Optri Bottle

ing

Schenken

lijntekening robot

DE ZORGCIRKEL

Kwalifestival

TU Delft

Op de koffie met India

FOLIO ORTHICA

Symposium

tomtom

black friday

nuon

Vattenfall krant

DE ZORGCIRKEL

Magazine