REPOSITION,
RECONNECT,
REINFORCE

Thought leadership claimen met kennis, kunde en kabels. DeRegt levert kabeloplossingen voor offshore toepassingen maar ook voor andere situaties. Producten die variëren van ‘navelstreng’ subsea-kabels tot tethers voor ballonnen. Aan ons de vraag om DeRegt te herpositioneren van producent naar ingenieur van innovatieve kabeloplossingen. Doel: groter bereik, meer leads.

OPLOSSING

Herpositonering + rebranding + externe communicatie. Op basis van Reposition, Reconnect, Reinforce is een marketing- en communicatiestrategie uitgezet die leidde tot een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en een volledig online, inbound marcom-systeem op basis van Hubspot.

UITVOERING

Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, fotografie, brochure, beursstand, een nieuwe website (ook in het Chinees!), seo/sea én wekelijkse content voor blogs, sociale media en platforms. Als expert in de markt heeft DeRegt het ‘thought leadership’ opgeëist. Op relevante momenten wordt informatie gedeeld met betrokkenen – die daardoor bereid zijn hun informatie te delen met DeRegt.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

Eva
Joost
William
SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

deregt

MARCOM STRATEGIE

LabV

DE LANGSTE URL

Van der pekstraat

STRAAT CAMPAGNE

zwemmer vlinderslag

SRO

WordPress multisite

algemeen

ESCAPE ROOM

algemeen

HERENBOS

nuon

DIGITALE WERELD

COBRASPEN

VASTGOED ONTWIKKELAAR

Vattenfall Live

wij zijn

VATTENFALL LIVE

lijntekening robot

DE ZORGCIRKEL

Kwalifestival

woman virtual presentation

Hines

Pitch Perfect

FOLIO ORTHICA

SYMPOSIUM

nuon

Vattenfall krant

DE ZORGCIRKEL

MAGAZINE

tomtom

ART OF NAVIGATION