REPOSITION,
RECONNECT,
REINFORCE

Thought leadership claimen met kennis, kunde en kabels. DeRegt levert kabeloplossingen voor offshore toepassingen maar ook voor andere situaties. Producten die variëren van ‘navelstreng’ subsea-kabels tot tethers voor ballonnen. Aan ons de vraag om DeRegt te herpositioneren van producent naar ingenieur van innovatieve kabeloplossingen. Doel: groter bereik, meer leads.

OPLOSSING

Herpositonering + rebranding + externe communicatie. Op basis van Reposition, Reconnect, Reinforce is een marketing- en communicatiestrategie uitgezet die leidde tot een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en een volledig online, inbound marcom-systeem op basis van Hubspot.

UITVOERING

Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, fotografie, brochure, beursstand, een nieuwe website (ook in het Chinees!), seo/sea én wekelijkse content voor blogs, sociale media en platforms. Als expert in de markt heeft DeRegt het ‘thought leadership’ opgeëist. Op relevante momenten wordt informatie gedeeld met betrokkenen – die daardoor bereid zijn hun informatie te delen met DeRegt.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET
ONS OP

Eva
Joost
William
SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

DE ZORGCIRKEL

Branding

deregt

Marcom Strategie

go2UBL

Ubbelen

zwemmer vlinderslag

SRO

WordPress Multisite

Vattenfall

Scrollytelling

HERENBOS

WordPress Website

nuon

Digitale Wereld

yakult-featured

85 jaar Yakult

As Seen On TV

Danone

QFS

Landal

Club Up

woman virtual presentation

Hines

Pitch Perfect

KLM duurzaam grafisch

KLM / SCHIPHOL

Seminar Duurzaamheid

tomtom

black friday

DE ZORGCIRKEL

Magazine

tomtom

Art Of Navigation