DE ZORGCIRKEL:
KWALIFESTIVAL

Hoe zit de ouderenzorg van de toekomst eruit? Ruim 200 zorgmedewerkers van Omring, Zorgbalans en De Zorgcirkel lieten zich hierover inspireren en informeren tijdens het Kwalifestival. Een inspirerend event met sprekers, video, workshops en een open structuur waarin het goed netwerken was. Wij verzorgden het programma, de aankleding, de bumpers en de techniek.

OPLOSSING

Alles valt en staat met de locatie. De door ons voorgestelde HAL25 in Alkmaar droeg in een belangrijke mate bij aan de sfeer en beleving. De opzet van het programma bestond uit een welkom met lunch, drie sessies van drie kwartier waarin de workshops of diverse kraampjes bezocht konden worden. Daarnaast waren er plenaire sprekers. De workshops werden i.v.m. het geluid, gehouden in speciaal neergezette domes.

vrouw houdt robot kat vast

RESULTAAT

In plaats van het droog volgen van enkele workshops in een zaaltje, hebben we de bezoekers meegenomen in een losse, vrolijke en ontspannen omgeving die als zeer laagdrempelig is ervaren. En waarin het uitwisselen van kennis en ideeën voorop stond.

Meer weten?
neem contact met
ons op

Annemarie
Eric
Eva
SuikerSilo
SuikerSilo

Meer Werk

LabV

De Langste URL

ing

Mooie Move

deregt

Marcom Strategie

algemeen

Escape Room

Vattenfall

Scrollytelling

HERENBOS

WordPress Website

ing

Schenken

nuon

Digitale Wereld

Danone

QFS

lijntekening robot

DE ZORGCIRKEL

Kwalifestival

KLM vliegtuig in de lucht

KLM

4D 360˚ Experience

Nuon/Feenstra

Duinrell Energierijk

Yakult Europe

3D verpakkingen

tomtom

black friday

tomtom

Art Of Navigation